Fulfilmentaanvragen beheren

Een fulfilmentaanvraag is een registratie van de artikelen die Shopify Fulfillment Network (SFN) afhandelt op basis van de bestelling van een klant in je Shopify-beheercentrum. Een fulfilmentaanvraag bevat de artikelen die SFN moet verzamelen en verpakken om de fulfilments voor een Shopify-bestelling geheel of gedeeltelijk te voltooien.

Voor een bestelling kunnen meerdere fulfilmentaanvragen bestaan. Als een bestelling bijvoorbeeld moet worden afgehandeld vanuit voorraad die op meerdere fulfilmentcentra is opgeslagen, dan kan de bestelling meerdere fulfilmentaanvragen per bestelling bevatten.

• Fulfilmentaanvragen die vóór de uiterste verzendtijd van 12.00 uur zijn ingediend, worden nog dezelfde dag afgehandeld.
  • Fulfilmentaanvragen die ná 12.00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag afgehandeld.
Tijdlijnen voor geschatte bezorging voor bestellingen van SFN
Bestelgegevens Tijdlijnen voor geschatte bezorging
Standaard binnenlandse fulfilment Maximaal 3 dagen bij beschikbare voorraad
Binnenlandse fulfilment voor Alaska, Hawaii en Amerikaanse territoria Maximaal 5 dagen
Internationale fulfilment Maximaal 15 dagen

Als een fulfilmentaanvraag je aandacht vereist, verschijnt een bannermelding in je SFN-app.

Je kunt de fulfilmentaanvragen in de SFN-app openen door op Alles weergeven te klikken in de sectie Openstaande fulfilmentaanvragen.