Fulfillmentaanvragen beheren

Een fulfillmentaanvraag is een registratie van de artikelen die Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) afhandelt op basis van de bestelling van een klant in je Shopify-beheercentrum. Een fulfillmentaanvraag bevat de artikelen die SFN moet verzamelen en verpakken om de fulfillments voor een Shopify-bestelling geheel of gedeeltelijk te voltooien.

Voor een bestelling kunnen meerdere fulfillment-aanvragen bestaan. Een fulfillment in een abonnementsbestelling wordt bijvoorbeeld een afzonderlijke fulfillmentaanvraag in SFN wanneer deze volgens plan in Shopify wordt verwerkt.

Als een fulfillmentaanvraag je aandacht vereist, verschijnt een bannermelding in je SFN-app.

Je kunt de fulfillmentaanvragen in de SFN-app openen door op Alles weergeven te klikken in de sectie Openstaande fulfillmentaanvragen.