Afhandelingsverzoeken van Shopify Fulfillment Netwerk in de wacht

Je kunt een bestelling met de status Pending handmatig pauzeren, of een bestelling kan automatisch worden gepauzeerd door een gepauzeerde orderflow. Je hebt toegang tot alle gepauzeerde bestellingen in je Shopify-beheercentrum.

Als je wilt verzoeken dat Shopify Fulfillment Network (SFN) een bestelling afhandelt die gepauzeerd is, laat je de pauze handmatig los en vraag je vervolgens handmatig afhandeling aan.

Een bestelling handmatig pauzeren

Als een bestelling de status Pending heeft en je wilt voorkomen dat een fulfilmentverzoek naar SFN wordt verzonden, plaats je de bestelling op pauze.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling die je op pauze wilt zetten.
  3. Klik op het menu ... en klik vervolgens op Fulfilment pauzeren.
  4. Selecteer een reden om de bestelling op pauze te zetten.
  5. Klik op Fulfilment in de wacht zetten.

De bestelstatus wordt bijgewerkt naar Gepauzeerd en er wordt geen fulfilmentsverzoek naar SFN verzonden.

Toegang tot alle bestellingen met de status Gepauzeerd

Je hebt toegang tot al je On hold bestellingen om de reden voor de pauze te vinden en om te kiezen of je de pauze wilt vrijgeven.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op Filter en vervolgens op Fulfilmentstatus en klik vervolgens op Gepauzeerd.
  3. Optioneel: klik op Opslaan om deze weergave voor eenvoudige toegang op te slaan.
  4. Klik op de bestelling waar je de reden voor Gepauzeerd wilt weergeven.

Als je wilt dat de bestelling wordt verwerkt, laat je de pauze los en vraag je vervolgens handmatig afhandeling aan om een nieuw fulfilmentverzoek naar SFN te sturen.

Een gepauzeerde bestelling vrijgeven

Nadat je de reden voor het plaatsen van een gepauzeerde bestelling hebt opgelost, kun je de bestelling uit de pauze halen. Als je een pauze opheft, wordt er niet automatisch een nieuw afhandelingsverzoek naar SFN verzonden. Om een nieuw afhandelingsverzoek naar SFN te verzenden, moet je handmatig fulfilment aanvragen.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling waarvan je de pauze wilt vrijgeven.
  3. Klik in het gedeelte Gepauzeerd op Fulfilment vrijgeven

De fulfilmentstatus wordt bijgewerkt naar Niet uitgevoerd.

SFN handmatig verzoeken een bestelling af te handelen die gepauzeerd is

Nadat je de reden voor de pauze hebt opgelost en de pauze op een bestelling hebt opgeheven, kun je handmatig verzoeken dat SFN de bestelling afhandelt.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling waar je de afhandeling voor wilt aanvragen.
  3. Klik op Fulfilment aanvragen.

De status van het fulfilmentverzoek wordt gewijzigd naar In progress.

Redenen voor pauzeren van door SFN afgehandelde bestellingen

De reden waarom een bestelling op pauze is gezet, wordt weergegeven in de bestelling in je Shopify-beheercentrum. De volgende zijn mogelijke redenen dat een fulfilmentverzoek op pauze is gezet.

Redenen waarom een door SFN vervulde bestelling mogelijk op pauze staat
Reden Gedetailleerde reden
Hoog risico op fraude De gepauzeerde bestelling op basis van de flow op risiconiveau heeft de fulfilmentaanvraag op pauze gezet, of een Hoog risico op fraude is geselecteerd toen de bestelling handmatig gepauzeerd werd.Om SFN aan te vragen de bestelling te vervullen, moet je de pauze handmatig vrijgeven en vervolgens handmatig fulfilment aanvragen.
Voorraad niet op voorraad De reden Niet op voorraad is geselecteerd toen de bestelling handmatig is gepauzeerd. Om SFN aan te vragen de bestelling te vervullen, moet je de pauze handmatig vrijgeven en vervolgens handmatig fulfilment aanvragen.
Onjuist adres De reden Onjuist adres is geselecteerd toen de bestelling handmatig is gepauzeerd. Om SFN de opdracht te geven de bestelling af te handelen, hef je de pauzering handmatig op en vraag je de fulfilment vervolgens handmatig aan
In afwachting van betaling De reden In afwachting van betaling is geselecteerd toen de bestelling handmatig is gepauzeerd. Om SFN aan te vragen de bestelling te vervullen, moet je de pauze handmatig vrijgeven en vervolgens handmatig fulfilment aanvragen
Anders De hold-bestelling op basis van de flow van de bestelwaarde heeft het afhandelingsverzoek gepauzeerd, of Andere reden is geselecteerd toen de bestelling handmatig werd gepauzeerdOm SFN te verzoeken de bestelling af te handelen, moet je de pauze handmatig vrijgeven en vervolgens handmatig fulfilment aanvragen