På hold Shopifys opfyldelsesnetværks anmodninger om opfyldelse

Du kan manuelt placere en ordre, som er i en Pending, eller du kan indstille en ordre automatisk via et ordreflow, der er sat på hold. Du kan få adgang til alle ordrer, der er på hold, i din Shopify-administrator.

Hvis du vil anmode om, at Shopifys ordrenetværk (SFN) skal udføre en ordre, der er på hold, skal du frigive den manuelt og derefter anmode om en ordre manuelt.

Sæt en ordre på hold manuelt

Hvis en ordre har status Pending, og du vil forhindre, at en anmodning om en ordre sendes til SFN, skal du vente på ordren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, du vil sætte på hold.
  3. Klik på menuen ..., og klik derefter på Tilbageholdelse af opfyldelse.
  4. Vælg en årsag til afgivelse af ordren på hold.
  5. Klik på Sæt klargøring på pause.

Ordrestatussen opdateres til På hold, og der sendes ikke nogen klargøringsanmodning om ordre til SFN.

Få adgang til alle ordrer, der har statussen "På hold"

Du kan få adgang til alle On hold ordrer for at finde årsagen til ventepositionen og vælge, om du vil frigive ventepositionen.

Trin

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.
  2. Klik på Filtrer, og klik derefter på Fulfillment status, og klik derefter på På hold.
  3. Valgfrit: Klik på Gem som for at gemme denne visning, så du har nem adgang til den.
  4. Klik på den ordre, som du vil se årsagen til, at ordren er på hold.

Hvis du ønsker, at ordren skal være opfyldt, skal du frigive den og derefter anmode manuel klargøring for at sende en ny klargøringsanmodning til SFN.

Frigiv en ordre, der er på hold

Når du har løst årsagen til, at en ordre er blevet sætter på hold, kan du frigive ventepositionen for en ordre. Hvis du frigiver en venteposition, sendes der ikke automatisk en ny anmodning om opfyldelse til SfN. Hvis du vil sende en ny anmodning om en klargøringsanmodning til SFN, for at lave en manuel klargøringsanmodning.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, du vil frigive hold på.
  3. Klik på Frigiv klargøring i afsnittet På hold

Klargøringsstatussen opdateres til Ikke-klargjort.

Anmod om, at SFN manuelt skal opfylde en ordre, der tidligere var på hold

Når du har løst årsagen til tilbageholdelsen og frigivet tilbageholdelsepå en ordre, kan du manuelt anmode om, at SFN opfylder ordren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre, som du vil anmode om opfyldelse for.
  3. Klik på Anmod om klargøring.

Status for anmodning om klargøring ændres til In progress.

Årsager til, at klargjorte SFN-ordrer er sat på pause

Årsagen til, at en ordre blev sat på hold, vises i ordren i din Shopify-administrator. Følgende er årsager til, at en anmodning om opfyldelse kan være sat på hold.

Årsagerne til, at en ordre, som er blevet afgivet af SFN, kan være på hold
Årsag Detaljeret årsag
Høj risiko for svindel Tilbageholdelsesordren baseret på risikoniveau flow satte anmodningen om opfyldelse i bero, eller årsagen Høj risiko for bedrageri blev valgt, da ordren manuelt blev sat på hold.Hvis du vil anmode SFN om at opfylde ordren, skal du frigive den manuelt og derefter anmode om en ordre manuelt.
Ikke på lager Årsagen til, at lagerbeholdningen ikke er på lager, blev valgt, da ordren blev sat på hold manuelt.Hvis du vil anmode SFN om at opfylde ordren, skal du frigive den manuelt og derefter anmode om en ordre manuelt.
Forkert adresse Adressen er forkert-grunden blev valgt, da ordren var manuelt sat på hold. For at anmode SFN om at opfylde ordren, slip håndtaget manuelt, og derefter manuelt anmode om opfyldelse
Afventer betaling Årsagen Venter på betaling blev valgt, da ordren blev sat i venteposition.Hvis du vil anmode SFN om at opfylde ordren, skal du frigive den manuelt og derefter anmode om en ordre manuelt
Andre Hold-ordren baseret på ordreværdiflowet af placerede anmodningen om opfyldelse på hold, eller den anden årsag blev valgt, da ordren manuelt blev sat på hold.Hvis du vil anmode SFN om at opfylde ordren, skal du frigive den manuelt og derefter anmode om en ordre manuelt