Toimitusosoitteen virheiden korjaaminen

Kun Shopifyn jakeluverkosto (SFN) vastaanottaa Shopify-tilauksen jakelupyynnön, se tarkistaa tilauksesi toimitusosoitteesta kaikki muodot, jotka voivat aiheuttaa toimitusongelmia. Jos tilauksen toimitusosoitteen muodossa on ongelmia, Shopifyn jakeluverkosto ei voi tulostaa lähetystarraa ja jakelupyyntö asetetaan pitoon.

Kun sinulla on toimitusosoitteen virheistä johtuvia pidossa olevia jakelupyyntöjä, SFN-sovelluksen Tehtävä-luettelossa Yleiskatsaus-sivulla näkyy Ratkaise pidossa oleva jakelupyyntö ja Osoite on virheellinen pidossa olon syynä.

SFN-sovelluksen jakelupyynnön tietosivulla näkyy toimitusosoitteen virheet ja selitetään ongelma. Sinun on ratkaistava kaikki jakelupyynnön toimitusosoitteeseen liittyvät virheet, ennen kuin SFN voi käsitellä pyynnön.

Korjaa toimitusosoitevirheet

Voit korjata toimitusosoitteen virheet tekemällä tarvittavat muutokset Shopify-tilaukseen ja pyytämällä sitten sen jakelua SNF-sovelluksestasi, jotta tilauksen muutokset synkronoituisivat.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Tehtävät-osiossa Klikkaa NÄYTÄ TIEDOT ja klikkaa sitten Osoite on virheellinen. 3. Klikkaa tilausta. Pidossa-osiossa luetellaan toimitusosoitteen virheet, jotka asettivat tilauksesi pitoon. 4. Klikkaa korjaa toimitusosoite avataksesi tilauksen tietojen sivun Shopify-ylläpitäjässä. 5. Klikkaa Shopify-ylläpitäjän tilauksen tietojen sivulla Muokkaa osiossa TOIMITUSOSOITE. 6. Tee ehdotetut muutokset toimitustietoihin virheiden ratkaisemiseksi. 7. Klikkaa Näytä jakelutiedot sovelluksessa. 8. Klikkaa SFN-sovelluksessa Vapauta pidosta ja vahvista klikkaamalla sen jälkeen Vapauta pidosta.

Kun olet vapauttanut jakelupyynnön pidosta, voit päivittää sivun nähdäksesi tilauksen tilan vaihtuvan Odottaa-tilaan. Jos yrität vapauttaa jakelupyynnön pidosta, ennen kuin pidon taustalla oleva syy on ratkaistu, pyyntö palautetaan Pidossa-tilaan.

Toimitusosoitteessa olevat virheet

Puuttuvat osoitetiedot

Jos tilauksesi toimitusosoitteesta puuttuu pakollisia tietoja, SFN-tilauksissa näkyy virhe jossakin seuraavista muodoista:

• Osoiterivi 1 on pakollinen.
  • Kaupunki on pakollinen.
  • Postinumero on pakollinen.
  • Osavaltio tai provinssi on pakollinen.
  • Maa on pakollinen.
  • Nimi on pakollinen.

Kansainvälisissä tilauksissa vaaditaan puhelinnumero.

Jos olet toimittamassa kansainvälistä toimitusta eikä tilauksen toimitusosoitteessa ole puhelinnumeroa, SFN-tilauksissa näkyy Kansainvälisissä toimituksissa vaaditaan puhelinnumero -virhe.

Kansainväliset tulliliikkeet ja kuljetusliikkeet edellyttävät puhelinnumeroa, jotta he voivat kommunikoida tilaukseen liittyen. Jos toimitat kansainvälistä toimitusta, sinun on lisättävä puhelinnumero tilauksen toimitusosoitteeseen.

Jotta voisit jatkossa välttää tämän virheen, muokkaa Kassa-asetuksiasi, jotta puhelinnumeroista tulisi pakollisia.

Väärä postinumeron muoto

Voit ratkaista postinumeroon ja postinumeroon liittyvät ongelmat varmistamalla, että postinumerosi on tarkalleen oikean muotoinen. Voit tarkistaa postinumerosi ulkoisten työkalujen avulla, esimerkiksi SmartyStreets -ohjelmalla, joka validoi osoitteen.

Nimessä on liian monta merkkiä

Jos Nimi- tai Yritys-kentissä on liian monta merkkiä, SFN-tilauksissasi näkyy virhe jossakin seuraavista muodoista:

• Yrityksen nimessä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Etu- ja sukunimessä saa olla yhteensä enintään X merkkiä.
  • Etunimessä, sukunimessä ja yrityksen nimessä saa olla yhteensä enintään X merkkiä.

Voit pienentää Nimi-kentän merkkimäärää poistamalla seuraavan tekstin:

• VASTAANOTTAJA Tai VAST.
  • nimeä edeltävä tittelit, kuten MR MRS , DR tai PHD

Voit vähentää Yritys-kentässä olevien merkkien määrää lyhentämällä yrityksen nimeä mutta pitämällä silti sen tunnistettavana. Voit esimerkiksi lyhentää osoitteen Virtasen kirjapaino, Kirkkokatu 10 muotoon Virt. kirjap., Kirkkok. 10 .

Osoitteessa on liian monta merkkiä

Jos Osoite- tai Postinumero-kentässä on liian monta merkkiä, SFN-tilauksesi näyttää virheen jossakin seuraavista muodoista:

• Osoiterivillä 1 saa olla enintään X merkkiä.
  • Osoitteen toisella rivillä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Kaupungin nimessä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Maan nimessä saa olla enintään X merkkiä.
  • Postinumerossa saa olla enintään X merkkiä.
  • Kaupungin nimessä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Osavaltion/provinssin nimessä saa olla enintään X merkkiä.

Voit vähentää merkkien määrää antamalla huoneistotiedot Huoneisto-kentässä ja käyttämällä seuraavia lyhenteitä katutyypeille ja pääilmansuunnille (Huom: tämä koskee englanninkielisiä ilmauksia):

Katuja koskevat lyhenteet
Pitkä muoto Lyhenne
Numeroidut kadut, kuten First Käytä numeromuotoa, kuten 1
North, South, East, or West N, S, E, tai W
Road Rd
Katu St
Court Ct
Lane Ln
Apartment Apt
Avenue Ave
Boulevard Blvd
Ympyrä Cir
Highway Hwy
Mountain Mtn
Square Sq
Suite Ste

Sotilas- ja diplomaattiosoitteen on oltava ohjeiden mukainen

Jos toimitat tilauksen sotilas- tai diplomaattimääränpäähän, eikä tilauksen toimitusosoite noudata Yhdysvaltain sotilaspostiohjeita, SFN-tilauksissa näkyy seuraava virhe: Sotilasposti- ja diplomaattipostissa kaupungin on oltava APO-, DPO- tai FPO-osoitemuodossa. Tämän virheilmoituksen lyhennyksillä on seuraava merkitys:

• APO: Ilmavoimien tai armeijan postitoimisto,
  • DPO: Diplomaattipostin postitoimisto
  • FPO: Laivaston postitoimisto.

Voit varmistaa, että sotilas- ja diplomaattipostisi lähtee ilman viivytyksiä tarkistamalla, että tilauksesi toimitusosoitteen muoto on seuraavien ohjeiden mukainen:

• Nimi-kentässä on oltava vastaanottajan koko nimi. Arvo on valinnainen.
  • Osoite-kentässä on oltava vastaanottajan yksikkö- ja postilaatikkonumero seuraavassa muodossa:

• Air Force (APO): PSC # Box #
    • Army (APO): Unit # Box #
    • Embassy (DPO): Unit # Box #
    • Navy (FPO): Ship # Hull #
  • Kaupunki-kentässä on oltava joko APO, DPOtai FPO, jos haluat lähettää paketit sotilaspostin etkä ulkomaan postin kautta. Kaupunki ei saa olla varsinainen kohdekaupunki tai sotilaspostitoimisto (Military Post Office (MPO)).

• Osavaltio-kentän on oltava joko AA (Armed Forces Americas), AE (Armed Forces Europe) tai AP (Armed Forces Pacific). Osavaltio ei saa olla todellinen kohdevaltio.

• Postinumero-kentän on oltava asevoimien postinumero, ei määränpään postinumero tai laskutuspostinumero. Asevoimien postinumerot vastaavat osavaltion koodia seuraavasti:

• AA-osavaltion postinumero alkaa 340:llä
    • AE-osavaltion postinumero alkaa numeroilla 090-099
    • AP-osavaltion postinumero alkaa numeroilla 962-966
  • Maa-kentän on oltava US tai United States.

Esimerkkejä oikeassa muodossa olevista asevoimien postiosoitteista on seuraavassa taulukossa:

Esimerkkejä sotilaallisista postiosoitteista
Air Force (APO) Army (APO) Navy (FPO) Embassy (DPO)
SGT John Connor
PSC 1234 Box 12345
APO AE
LT Ed Traxler
Unit 45013 Box 2666
APO AE
CPT Miles Bennet
USS Hornet DDG 96
FPO AA
Kyle Reese
Unit 8100 Box 121
DPO AP