Jakelun toimittaminen uudelleen

Jos haluat, että Shopify Fulfillment Network (SFN) toimittaa Shopify-tilauksesi jakelun uudelleen esimerkiksi katoamisen vuoksi, sinun on kopioitava alkuperäinen tilaus, jotta asiakkaalle lähetetään uuden lähetyksen ilmoitusviestit.

Voit muuttaa tilauksen ilmaiseksi tarjoamalla 100 prosentin alennuksen ja ilmaisen toimituksen. Voit merkitä tilauksen uudelleenlähetetyksi tunnisteella tai tilaushuomautuksella, joka selventää, miksi tilaus on tehty.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka haluat lähettää uudelleen.
  3. Klikkaa Lisää toimintoja ja sitten Luo kopio.
  4. Lisää tilaukseen lisätietoja:

1. Klikkaa Lisää toimitus ja valitse toimitushinta. Jos et veloita toimituskuluja, valitse Ilmainen toimitus.
    2. Valinnainen: Klikkaa Lisää alennus ja käytä sitten 100 prosentin alennusta.
    3. Valinnainen: Tunnisteet-kohdassa voit lisätä tunnisteen, joka kertoo tilauksen olevan uudelleentoimitus, kuten Reshipment tai Reorder.
    4. Valinnainen: Lisää muistiinpanoihinhuomautus siitä, että tilaus on uudelleentoimitus.
    5. Valinnainen: Säädä tilauksen veroasetuksia klikkaamalla verot.
  5. Viimeistele tilaus tekemällä jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos haluat luoda tilauksen ilman että asiakasta veloitetaan, klikkaa Merkitse maksetuksi ja klikkaa sitten Luo tilaus.
    • Jos haluat lähettää asiakkaalle laskun tilauksesta, klikkaa Lähetä lasku ja viimeistele sähköposti.
    • Jos haluat veloittaa tilauksen asiakkaan luottokortilta, klikkaa Maksa luottokortilla ja anna maksutiedot.
    • Jos saat maksun muualta kuin Shopifysta, klikkaa Merkitse odottavaksi, valitse maksutyyppi ja klikkaa sitten Luo tilaus.