Sporing af returneringer i appen for Shopifys distributionsnetværk

Når du har oprettet en returnering til Shopifys distributionsnetværk, kan du spore status for returneringen i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Spor en returneringer i appen til Shopifys distributionsnetværk

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på fanen Returneringer.

5. Valgfrit: Du kan filtrere dine returneringer efter deres status ved at klikke på Status og derefter vælge en status.

6. Klik på den returnering, du vil spore.

Sporingsstatussen for returneringer i appen til Shopifys distributionsnetværk

En returnering kan have følgende statusser i appen for Shopifys distributionsnetværk:

Sporingsstatusser for returneringer og deres beskrivelser i Shopifys distributionsnetværk
Status Beskrivelse
Afventer Din returnering oprettes i din Shopify-administrator, og Shopifys distributionsnetværk modtager en anmodning om, at returneringen skal sendes til et distributionscenter.
Accepteret Din anmodning om at sende en returnering til Shopifys distributionsnetværk er blevet accepteret.
Undervejs Din returnering er undervejs til et distributionscenter.
Returneret Din returnering er modtaget og undersøgt af distributionscenteret.
Afvist Der blev ikke genereret en returlabel. Få mere at vide om løsning af fejl for returneringer.

Opsætning af mailbeskeder for returnering

Når undersøgelsen er fuldført, vil den tildelte medarbejder modtage en mailbesked om returnering fra Shopifys distributionsnetværk, som indeholder en oversigt over returneringen. Oversigten indeholder følgende oplysninger:

• returnummeret
  • de varer, der er anført i returneringen
  • om varerne blev modtaget
  • varernes stand
  • om varerne blev genopfyldt eller bortskaffet

Du kan tildele, hvilken medarbejder der skal modtage mailbeskeder, når undersøgelsen af returneringen er fuldført.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Gå til afsnittet Returneringer, og klik på Skift i afsnittet Mailbeskeder.

6. Vælg en medarbejder i rullemenuen ud for Returneringer i dialogboksen for at tildele medarbejderen.

7. Klik på Gem.

Hvis du ikke ønsker at modtage mailbeskeder om returneringer, kan du deaktivere disse beskeder ved at fravælge Undersøgelse af returneringer i appindstillingerne for Shopifys distributionsnetværk.

Udstedelse af refusion for en returnering

Returneringer med statussen Returneret i appen for Shopifys distributionsnetværk vises som Returnering i gang i Shopify-administratoren, indtil du udsteder en fuld eller delvis refusion af denne returnering, eller indtil du markerer den som returneret.

Du kan udstede en fuld eller delvis refusion for din returnering ved at klikke på knappen Udsted refusion i mailen om returnering eller ved at klikke på Refusion på siden med oplysninger om returneringen i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Hvis du vil lukke returneringen uden at refundere kunden, skal du markere ordren som returneret i Shopify-administratoren, når undersøgelsen er fuldført.