Hva er direktefrakting?

Direktefrakting er en måte du kan selge produkter på uten å ha en egen lagerbeholdning. Mange virksomheter på Shopify bruker direktefrakting, delvis fordi det er enkelt å sette opp.

Hvis du driver en direktefrakter-virksomhet, kommer produktene dine fra en leverandør som sender produkter til kundene dine på dine vegne. Disse leverandørene kan være produsenter, varehus eller til og med familiemedlemmer som lager produkter hjemme. Med Shopify er det enkelt å finne leverandører gjennom Oberlo, trykk på forespørsel-apper og andre direktefrakter-apper.

Før du prøver direktefrakting, må du være sikker på at du forstår hvordan det fungerer, fordeler og ulemper, og prosessen som bestillinger og produkter går gjennom.