Vurderinger for oppsett av internasjonale domener

Før du setter opp internasjonale domener bør du gå gjennom følgende krav og vurderinger:

• Du må bruke egendefinerte domener. Du kan bruke både Shopify-administrerte domener og tredjepartsdomener, men du kan ikke bruke et standard myshopify.com-domene.
  • De unike URL-adressene må være spesifikke for et land eller en region, som johnsapparel.de for Tyskland eller johnsapparel.com/en-ca for Canada.
  • For å konfigurere en lokal valuta for hvert land eller region der du har et målmarked, må du aktivere flere valutaer med Shopify Payments.
  • For å vise butikken på flere språk, må du oversette innholdet i nettbutikken ved å legge til dine egne oversettelser med CSV-filer, eller ved å bruke en kompatibel tredjepartsapp.