Een domeindoel wijzigen

Je kunt het doel voor een domein wijzigen. Het wijzigen van doelen is alleen beschikbaar voor winkels die aangepaste webwinkels van Hydrogen gebruiken.

Je kunt een doel toewijzen aan de webshop of aan de productie- of aangepaste omgeving van een Hydrogen-webshop.

Aandachtspunten bij het wijzigen van het doel voor een domein

Lees de volgende aandachtspunten voordat je het doel voor een domein wijzigt:

• Als je het doel wijzigt, verandert het domeintype niet. Als het domeintype bijvoorbeeld redirect was voordat je het doel wijzigde, blijft het type daarna ook redirect.
  • Als je het primaire domein voor een aangepast domein van het ene doel in een ander doel wijzigt, dan gaat het primaire domein voor het vorige doel terug naar de myshopify.com-domeinnaam. Als je bijvoorbeeld het doel voor johnsapparel.com van een webshop in een aangepaste webwinkel wijzigt, gaat de primaire domeinnaam voor de webshop terug naar johnsapparel.myshopify.com.

Een domeindoel wijzigen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Domeinen.
  2. Klik op het domein waarvan je het doel wilt wijzigen.
  3. Klik op Doel wijzigen.
  4. Selecteer de naam van het doel in de lijst Doel.
  5. Als Hydrogen is geselecteerd, doe je het volgende:

1. Selecteer een webshop in de Webshop-lijst.
    2. Selecteer een omgeving in de lijst Omgeving.
  6. Klik op Opslaan.

Het domein wijst nu naar het doel dat je hebt geselecteerd.