Een groothandel maken

Je met een wachtwoord beveiligde groothandel wordt automatisch gemaakt wanneer je het groothandelskanaal toevoegt aan het Shopify-beheercentrum.

Het standaardwebsiteadres voor je groothandel heeft de volgende indeling: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Je kunt het domein van het adres wijzigen via de pagina Voorkeuren in het groothandelskanaal.

Het groothandelskanaal toevoegen en je groothandel aanmaken

Een met een wachtwoord beveiligde, afzonderlijke groothandel wordt automatisch gemaakt wanneer je het groothandelskanaal toevoegt aan het Shopify-beheercentrum.

Aandachtspunten bij het maken van een groothandel

Houd bij het maken van een groothandel rekening met het volgende:

• Je winkel moet een Shopify Plus-abonnement hebben.
  • Je moet je bij het Shopify-beheercentrum aanmelden met de inloggegevens van de Shopify-winkeleigenaar of met een medewerkerslogin dat de machtigingen Apps en Instellingen heeft.

Stappen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op de + knop naast de kop Verkoopkanalen.
  2. Zoek in het dialoogvenster Verkoopkanaal toevoegen de optie Groothandel in de lijst met beschikbare kanalen en klik vervolgens op Meer informatie.
  3. Klik op Kanaal toevoegen en volg de instructies.

Je groothandel wordt gemaakt.

Nadat je je groothandel hebt gemaakt, voer je de volgende handelingen uit:

Zie de tutorial voor de groothandel voor meer informatie over het instellen van je groothandel.