Opprette en engrosbutikk

Den passordbeskyttede engrosbutikken opprettes automatisk når du legger til engroskanalen i Shopify-administratoren.

Standard nettstedsadresse for engrosbutikken din bruker følgende format: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Du kan endre domenet til adressen fra Innstillinger -siden i engroskanalen.

Legg til engroskanalen og opprett engrosbutikken din

En passordbeskyttet, separat engrosbutikk opprettes automatisk når du legger til engroskanalen i Shopify-administratoren.

Hensyn ved opprettelse av en engrosbutikk

Før du oppretter en engrosbutikk bør du vurdere følgende:

• Butikken din må ha et Shopify Plus-abonnement.
  • Du må logge på Shopify-administratoren med enten Shopify-butikkeierens legitimasjon, eller med en personalkonto som har tillatelsene for Applikasjoner og Innstillinger.

Steg:

1. Gå til Shopify-administrator, og trykk på +-knappen ved siden av overskriften Salgskanaler.
  2. I Legg til salgskanal-dialogen finner du Engros i listen over tilgjengelige kanaler og klikker deretter på Finn ut mer.
  3. Klikk på Legg til kanal og følg instruksjonene.

Engrosbutikken din opprettes.

Når du har opprettet engrosbutikken gjør du følgende:

For mer informasjon om oppsett av engrosbutikken kan du se veiledningen for engrosbutikker.

Relaterte koblinger