Een groothandel maken

Je met een wachtwoord beveiligde groothandel wordt automatisch gemaakt wanneer je het groothandelskanaal toevoegt aan de Shopify-beheerder.

Het standaardwebsiteadres voor je groothandel heeft de volgende indeling: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Je kunt het domein van het adres wijzigen via de pagina Voorkeuren in het groothandelskanaal.

Het groothandelskanaal toevoegen (en je groothandel maken)

Een met een wachtwoord beveiligde, afzonderlijke groothandel wordt automatisch gemaakt wanneer u het groothandelskanaal toevoegt aan de Shopify-beheerder.

Voordat u begint

• Uw winkel moet een Shopify Plus-abonnement hebben.
  • Je moet je bij het Shopify-beheercentrum aanmelden met de inloggegevens van de Shopify-winkeleigenaar of met een medewerkersaccount dat de machtigingen Apps en Instellingen heeft.

Ga als volgt te werk om het groothandelskanaal toe te voegen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op de + knop naast de kop Verkoopkanalen.
  2. Zoek in het dialoogvenster Verkoopkanaal toevoegen de optie Groothandel in de lijst met beschikbare kanalen en klik vervolgens op Meer informatie.
  3. Klik op Kanaal toevoegen en volg de instructies.

Uw groothandel wordt gemaakt.