Pakbonnen bewerken

Elk pakket dat door Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) wordt afgehandeld, bevat een afgedrukte Shopify-pakbon voor die fulfillment. SFN-fulfillmentcentra drukken de pakbon af waarvan je in je Shopify-beheercentrum een voorbeeld kunt bekijken. Afhankelijk van het fulfillmentcentrum kunnen pakbonnen een van de volgende indelingen hebben:

• 8,5 bij 11 inch (Letter) papier
  • Label van 4 bij 6 inch

Apps die van invloed zijn op cadeauberichten of opmerkingen bij bestellingen worden niet ondersteund door SFN en worden niet weergegeven op pakbonnen van SFN.

In de volgende tabel wordt weergegeven hoe je pakbonnen worden afgedrukt op beide grootten papier op basis van het standaard Shopify-template en het aanbevolen SFN-template. Om je pakbontemplates leesbaarder te maken op een kleinere paginagrootte, kun je je pakbontemplate wijzigen in het SFN-template.

Pakbontemplates afgedrukt op verschillende papierformaten
Papierformaat Standaard Shopify-template SFN-template
8,5 x 11 inch
4 x 6 inch

Je pakbonnen worden weergegeven met Liquid, een templatetaal gemaakt door Shopify. Wanneer je je pakbontemplate voor SFN bijwerkt, worden de pakbonnen die je met Shopify afdrukt, ook in die indeling afgedrukt.

Je verliest eventuele aanpassingen die je hebt aangebracht aan je pakbonnen als je de SFN aanbevolen template gebruikt.

Stappen:

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Verzending en bezorging.
  2. Klik in het gedeelte Pakbonnen op Bewerken.
  3. Markeer alle code in de editor en verwijder deze vervolgens.
  4. Download de pakbon-template van SFN.

5. Kopieer alle Liquid-code in het template-bestand en plak deze vervolgens in de editor.

6. Selecteer Voorbeeld van template om je wijzigingen te bekijken.

7. Klik op Opslaan.

Als je je pakbon weer wilt wijzigen naar het standaard Shopify-template, kun je op Weer instellen op standaard klikken op de bewerkingspagina.