Udskrivning og redigering af pakkesedler

En pakkeseddel er et dokument, der indeholder en liste over de varer, der er inkluderet i en pakke. Pakkesedler indeholder leverings- og faktureringsadresser samt produktoplysninger såsom SKU-nummer, vægt, antal og andre oplysninger.

Pakkesedler kan være nyttige, når du pakker varer, så du er sikker på, at alle produkter inkluderes i pakken. De hjælper også med at formidle, hvad der er blevet sendt til kunden. Du kan udskrive pakkesedler, når du klargør dine ordrer.

Udskriv følgesedler

Pakkesedler indeholder alle de varer, der sendes i en specifik forsendelse. Hvis du har flere forsendelser for en ordre, kan du udskrive en særskilt pakkeseddel for hver forsendelse.

Udskriv pakkesedler enkeltvis

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil udskrive en pakkeseddel for.

3. Klik på Flere handlinger > Udskriv pakkesedler.

4. Udskriv eller gem din pakkeseddel.

Masseudskriv følgesedler

Du kan udskrive flere pakkesedler for dine ordrer fra siden Ordrer ved hjælp af massehandlinger.

Redigering af følgesedler

Dine pakkesedler gengives ved hjælp af Liquid, et skabelonsprog, der er skabt af Shopify. Hvis du er fortrolig med HTML, CSS og Liquid kan du bruge variablerne til pakkesedler til at redigere skabelonen for pakkesedler.

Du kan foretage ændringer i skabelonen til din pakkeseddel. Klik på Rediger i afsnittet Pakkesedler i dine indstillinger for forsendelse og levering.

Du kan gendanne pakkesedlen til standardskabelonen ved at klikke på Vend tilbage til standard.