Udskrivning af en ordreside

Det er muligvis en god idé selv at lave en udskrevet kopi af en ordre til dine egne optegnelser eller til at inkludere i pakken, når du afsender ordren til en kunde. Du kan udskrive en ordre direkte fra din Shopify-administrator, men du kan ikke udskrive ordrekladder.

Når du udskriver en ordreside, indeholder den udskrevne side tidslinjekommentarerne for den pågældende ordre.

Hvis du vil udskrive tilpassede fakturaer, pakkesedler eller andre dokumenter, kan du overveje at downloade Shopify Order Printer-appen fra Shopify App Store.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil udskrive.

3. Klik på Flere handlinger, og klik derefter på Udskriv ordreside.

4. I vinduet udskriftsindstillinger skal du vælge din printer og indstillinger og derefter klikke på Udskriv.