Een bestelpagina afdrukken

Je wil misschien een afgedrukte kopie van een bestelling voor je eigen administratie bewaren of deze in het pakket doen wanneer je de bestelling naar een klant verzendt. Je kunt een bestelling rechtstreeks afdrukken vanuit het Shopify-beheercentrum, maar je kunt geen conceptbestellingen afdrukken.

Wanneer je een bestelpagina afdrukt, bevat de afgedrukte pagina de opmerkingen in de tijdlijn voor die bestelling.

Als je aangepaste facturen, pakbonnen of andere documenten wil afdrukken, kun je de Shopify Order Printer-app downloaden uit de Shopify App Store.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.

2. Klik op de bestelling die je wil afdrukken.

3. Klik op Meer acties en vervolgens op Bestelpagina afdrukken.

4. Selecteer je printer en instellingen in het venster met afdrukopties en klik vervolgens op Afdrukken.