Skriv ut en ordersida

Du kanske vill ta fram en utskriven kopia av en order till dina egna register eller inkludera i paketet när du levererar ordern till din kund. Du kan skriva ut en order direkt från Shopify-admin, men du kan inte skriva ut orderutkast.

När du skriver ut en ordersida så innehåller den utskrivna sidan tidslinjekommentarer för den ordern.

Överväg att ladda ner appen Shopify Order Printer från Shopify App Store för att skriva ut anpassade fakturor, följesedlar eller andra dokument.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till ordrar.

2. Klicka på ordern som du vill skriva ut.

3. Klicka först på Fler åtgärder och sedan på Skriv ut ordersida.

4. Välj din skrivare och dina inställningar och klicka på Skriv ut i alternativen för utskrift.