Skrive ut en bestillingsside

Du vil kanskje produsere en utskrevet kopi av en bestilling for dine egne oppføringer, eller for å inkludere i pakken når du sender bestillingen til en kunde. Du kan skrive ut en bestilling direkte fra Shopify-administratoren, men du kan ikke skrive ut bestillingsutkast.

Når du skriver ut en bestillingsside, inkluderer den utskrevne siden tidslinjekommentarene for bestillingen.

For å skrive ut egendefinerte fakturaer, følgesedler eller andre dokumenter, bør du vurdere å laste ned Shopify Order Printer-appen fra Shopify App Store.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.

2. Klikk på bestillingen du vil skrive ut.

3. Klikk på flere handlinger, og klikk deretter på Skri ut bestillingsside.

4. I vinduet for utskriftsalternativer velger du skriveren og innstillingene og klikker deretter på Skriv ut.