Tilaussivun tulostaminen

Haluat ehkä tuottaa tulostetun kopion tilauksesta omia arkistointia varten tai sisällyttää sen pakettiin, kun lähetät tilauksesi asiakkaalle. Voit tulostaa tilauksen suoraan Shopify-ylläpitäjästä, mutta et voi tulostaa tilausluonnoksia.

Kun tulostat tilaussivun, tulostettu sivu sisältää tilauksen Aikajanan kommentit.

Jos haluat tulostaa mukautettuja laskuja, pakkausluetteloita tai muita asiakirjoja, harkitse Shopify Order Printer ‑sovelluksen lataamista Shopify App Storesta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa tilausta, jonka haluat tulostaa.

3. Klikkaa Lisää toimintoja ja valitse sitten Tulosta tilaussivu.

4. Valitse tulostusasetusikkunasta tulostin ja asetukset ja klikkaa Tulosta.