Shopify Order Printer

Du kan skriva ut och anpassa fakturor, följesedlar och andra dokument med hjälp av appen Shopify Order Printer .

Se följande exempel på hur du kan använda appen Shopify Order Printer:

• John äger en klädaffär. Varje gång han distribuerar en order från sin butik använder han appen Shopify Order Printer för att skriva ut en följesedel att lägga i paketet.
  • Sameera äger en specialbutik för trämöbler. Varje gång någon beställer en anpassad möbel använder hon appen Shopify Order Printer för att skriva ut en faktura som skickas till kunden.

Du kan anpassa mallar för Shopify Order Printer genom att använda HTML, CSS och Liquid-kod. Shopifys temasupport kan hjälpa dig med mindre anpassningar inom ramen för Shopifys designpolicy. Överväg att anlita en designer från tredjepart för komplexa anpassningar.