Skriva ut dokument med hjälp av appen Shopify Order Printer

Du kan använda appen Shopify Order Printer för att skriva ut fakturor och följesedlar för dina ordrar från både Shopify-admin och Shopify kassasystem-appen. Du kan skriva ut upp till 50 ordrar åt gången med appen Shopify Order Printer. Överväg att exportera ordrar till en CSV-fil för att skriva ut fler ordrar.

Skriva ut dokument för flera ordrar från Shopify-admin

Skriv ut dokument för en order från Shopify-admin

Spara ett dokument som en PDF-fil

När du skriver ut dokument med appen Shopify Order Printer så används webbläsarens utskriftsfunktion för att skriva ut dokument. Du kan använda den här funktionen för att spara dina dokument som PDF-filer.

Konfigurera standarddokumentmallar

Du kan välja vilka dokument du vill skriva ut som standard för varje order.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Order Printer.
  3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Mallar.

5. Klicka på det dokument som du vill skriva ut som standard.

6. Välj Skriv ut som standard.

7. Klicka på Spara.