Sådan udskriver du dokumenter ved hjælp af Shopify Order Printer-appen

Du kan bruge Shopify Order Printer-appen til at udskrive fakturaer og pakkesedler for dine ordrer både i Shopify-administratoren og i Shopify POS-appen. Du kan udskrive op til 50 ordrer ad gangen med Shopify Order Printer-appen. Overvej at eksportere ordrer til en CSV-fil, hvis du vil udskrive flere ordrer.

Udskriv dokumenter for flere ordrer i Shopify-administratoren

Udskriv dokumenter for en ordre i Shopify-administratoren

Sådan gemmer du et dokument som PDF-fil

Når du udskriver dokumenter med Shopify Order Printer-appen, bruges din browsers udskriftsfunktion til at udskrive dokumenter. Du kan bruge denne funktion til at gemme dine dokumenter som PDF-filer.

Opsæt standarddokumentskabeloner

Du kan vælge, hvilke dokumenter du vil udskrive som standard for hver ordre.

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Order Printer.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Skabeloner.

5. Klik på det dokument, du vil udskrive som standard.

6. Vælg Udskriv som standard.

7. Klik på Gem.