Liquid-variabler og filtrereference for Shopify Order Printer

Du kan bruge Liquid til at oprette dine egne tilpassede skabeloner ved hjælp af Shopify Order Printer-appen. Med Liquid kan du oprette tekstskabeloner og gengive dem baseret på hver enkelt ordres unikke data.

Liquid-referencerne, der er angivet på denne side, er en udvidelse af Liquids opensource-version, og de er beregnet til at blive brugt i Shopify Order Printer-appen. Hvis du vil gengive oplysninger baseret på attributterne order og shop, kan du bruge listen over objekter, tags og filtre fra denne reference til at tilpasse dine skabeloner. Du kan også bruge Admin GraphQL API-dokumenter til at få mere at vide om objektfelter.

Sådan bruger du variabler og attributter

I Shopify Order Printer-skabelonerne er de primære dataobjekter order og shop. Du kan bruge order.variable_name til at få adgang til ordreattributter.

Følgende almindeligt anvendte ordreattributter er tilgængelige uden præfikset order.:

• line_items
  • tax_lines
  • fulfillments
  • transactions
  • discounts
  • refunds
  • shipping_methods
  • customer

Hvis du f.eks. vil have adgang til varelinjevariablen, kan du bruge line_items eller order.line_items.

Liquid-variabler, der er tilgængelige i Shopify Order Printer

Følgende klasser er tilgængelige. Attributter er angivet i alfabetisk rækkefølge.

Ordre

Følgende Order-attributter er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• attributes
  • b2b
  • billing_address
  • cancel_reason
  • cancel_reason_label
  • cancelled
  • cancelled_at
  • cart_level_discount_applications
  • checkout_id
  • checkout_payment_collection_url
  • company
  • company_location
  • confirmation_number
  • created_at. Det tidspunkt, hvor ordren er blevet behandlet. Dette er lig med order.processed_at fra GraphQL API'en. Brug filteret date til at formatere tidsstemplet, f.eks. med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
  • customer
  • discounts. Udfaset, fordi ikke alle rabattyper og -oplysninger registreres. Egenskaben order.discounts er blevet udskiftet med order.discount_applications.
  • discounts_amount. Udfaset, fordi ikke alle rabattyper og -oplysninger registreres. Egenskaben order.discounts er blevet udskiftet med order.total_discounts.
  • discount_applications
  • discounts_savings. Udfaset, fordi ikke alle rabattyper og -oplysninger registreres. Egenskaben order.discounts er blevet udskiftet med -.
  • email
  • fees
  • financial_status
  • financial_status_label
  • fulfilled_line_items
  • fulfillment_aborted
  • fulfillment_status
  • fulfillments
  • gateway
  • id
  • item_count
  • landing_site
  • landing_site_ref
  • line_items
  • line_items_subtotal_price
  • location
  • metafields
  • name
  • net_payment
  • note
  • order_name
  • order_number
  • order_status_url
  • payment
  • payment_details
  • po_number
  • refunds
  • requires_shipping
  • shipping_address
  • shipping_method
  • shipping_methods
  • shipping_price
  • shop
  • shop_name
  • subtotal_price
  • tags
  • tax_lines
  • tax_price
  • tip_line_items
  • total_discounts
  • total_duties
  • total_landed_cost_additional_fees
  • total_net_amount
  • total_outstanding
  • total_price
  • total_refunded_amount
  • total_tip
  • transactions
  • unacceptable_risks
  • unfulfilled_line_items
  • unique_gateways
  • user
  • void_transactions

Shop

Gennemgå den følgende liste med Shop-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• accepts_gift_cards
  • account_owner
  • allows_discounts
  • checkout
  • checkout_requires_confirmation_step
  • collections_count
  • contact_information
  • currency
  • customer_accounts_enabled
  • customer_accounts_optional
  • description
  • domain
  • email
  • email_accent_color
  • email_logo_url
  • email_logo_width
  • email_marketing
  • enabled_currencies
  • enabled_locales
  • enabled_payment_types
  • features
  • id
  • latitude
  • legal_notice
  • longitude
  • metafields
  • money_format
  • money_with_currency_format
  • name
  • password_message
  • permanent_domain
  • phone
  • policies
  • privacy_policy
  • products_count
  • refund_policy
  • secure_url
  • shipping_policy
  • subscription_policy
  • terms_of_sale
  • terms_of_service
  • types
  • url

LineItem

Gennemgå den følgende liste med LineItem-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• aggregated_update
  • applied_discounts. Udfaset, fordi ikke alle rabattyper og -oplysninger er tilgængelige. Egenskaben line_item.discounts er blevet udskiftet med line_item.discount_allocations.
  • current_quantity
  • discount_allocations
  • discounts. Udfaset, fordi ikke alle rabattyper og -oplysninger er tilgængelige. Egenskaben line_item.discounts er blevet udskiftet med line_item.discount_allocations.
  • final_line_price
  • final_price
  • fulfillment
  • fulfillment_service
  • gift_card
  • grams
  • groups
  • id
  • image
  • index
  • item_updates
  • json_filter
  • key
  • line_level_discount_allocations
  • line_level_total_discount
  • line_price. Udfaset, fordi rabatter fra automatiske rabatter og rabatkoder ikke er inkluderet. Egenskaben line_item.line_price er blevet udskiftet med line_item.final_line_price.
  • message
  • options_with_values
  • original_line_price
  • original_price
  • price. Udfaset, fordi rabatter fra automatiske rabatter og rabatkoder ikke er inkluderet. Egenskaben line_item.price er blevet udskiftet med line_item.final_price.
  • product
  • product_id
  • properties
  • quantity
  • refunded_quantity
  • requires_shipping
  • selling_plan_allocation
  • sku
  • successfully_fulfilled_quantity
  • tax_lines
  • taxable
  • title
  • total_discount. Udfaset, fordi rabatter fra automatiske rabatter og rabatkoder ikke er inkluderet. Egenskaben line_item.total_discount er blevet udskiftet med line_item.line_level_total_discount.
  • unit_price
  • unit_price_measurement
  • url
  • url_to_remove
  • variant
  • variant_id
  • vendor

Klargøring

Gennemgå den følgende liste med Fulfillment-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• created_at. Brug filteret date til at formatere tidsstemplet, f.eks. med {{ fulfillment.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
  • estimated_delivery_at
  • fulfillment_line_items
  • item_count
  • line_items
  • requires_shipping
  • tracking_company
  • tracking_number
  • tracking_numbers
  • tracking_url
  • tracking_urls
  • updated_at

Adresse

Gennemgå følgende liste med Address-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• address1
  • address2
  • city
  • company
  • country
  • country_code
  • country_upper
  • errors
  • first_name
  • id
  • last_name
  • name
  • phone
  • province
  • province_code
  • street
  • summary
  • translated_country_name
  • translated_province_name
  • url
  • zip

Kunde

Gennemgå den følgende liste med Customer-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• accepts_marketing
  • account_activation_url
  • addresses
  • addresses_count
  • b2b?
  • default_address
  • email
  • first_name
  • has_account
  • id
  • last_name
  • last_order
  • metafields
  • name
  • new_address
  • orders
  • orders_count
  • payment_methods
  • phone
  • reset_password_url
  • subscribe_url
  • tags
  • tax_exempt
  • total_spent

DiscountApplication

Gennemgå den følgende liste med DiscountApplication-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• target_selection
  • target_type
  • title
  • total_allocated_amount
  • type
  • value_type
  • value

Sådan udskriver du rabatter

Rabatter kan anvendes på hele ordren eller på specifikke varelinjer:

• Rabatter på ordreniveau: De gælder for hele ordren. Du kan få vist disse rabatter separat nederst, når du udskriver din ordrefaktura.
  • Rabatter på varelinjeniveau: De gælder for individuelle varer. Du kan nævne disse rabatter, når du udskriver individuelle vareoplysninger i afsnittet med varelinjer.

Du kan få adgang til rabatoplysningerne ved hjælp af følgende variabler:

• Få adgang til alle rabatter, der anvendes på ordren eller en eller flere af dens varelinjer, med værdien order.total_discounts og kollektionen order.discount_applications.
  • Få adgang til varelinjerabatter med værdien line_item.line_level_total_discount eller kollektionen line_item.line_level_discount_allocations.

• Få adgang til varelinjeprisen, som den var, før du anvendte eventuelle rabatter, med værdien line_item.original_price.
    • Få adgang varelinjens endelige pris, efter du har anvendt alle relaterede rabatter på varelinjeniveau med værdien line_item.final_price.
    • Værdierne line_item.original_line_price og line_item.final_line_price er lig med værdierne line_item.original_price og line_item.final_price ganget med line_item.quantity.
  • Få adgang til rabatter på ordreniveau med kollektionen order.cart_level_discount_applications.

Eksempel på kodeblok til at udskrive rabatter på varelinjeniveau:

{% for line_item in order.line_items %}
  <tr>
    <td>{{ line_item.quantity }}</td>
    <td>{{ line_item.title }}
    {% if line_item.line_level_discount_allocations.size > 0 %}
      <span class="subduedText">
        {% for discount_allocation in line_item.line_level_discount_allocations %}
        <br>{{ discount_allocation.discount_application.title }} (-{{ discount_allocation.amount | money }})
        {% endfor %}
      </span>
    {% endif %}
    </td>
    <td style="text-align: right;">
      {% if line_item.original_price != line_item.final_price %}
        <span class="subduedText"><s>{{ line_item.original_price | money }}</s></span>
      {% endif %}
      {{ line_item.final_price | money }}
    </td>
  </tr>
{% endfor %}

Eksempel på kodeblok til at udskrive rabatter på ordreniveau:

{% for discount_application in order.cart_level_discount_applications %}
<tr>
  <td colspan="2" style="text-align: right;">{% if discount_application.title %}<span class="subduedText">{{ discount_application.title }}</span>{% endif %}</td>
  <td style="text-align: right;">-{{ discount_application.total_allocated_amount | money }}</td>
</tr>
{% endfor %}

DiscountAllocation

Gennemgå den følgende liste med DiscountApplication-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• amount
  • discount_application

Rabat

Gennemgå den følgende liste med Discounts-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• amount
  • code
  • free_shipping_discount
  • id
  • savings
  • title
  • total_amount
  • total_savings

Produkt

Gennemgå den følgende liste med Product-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• as_json
  • available
  • collections
  • compare_at_price
  • compare_at_price_max
  • compare_at_price_min
  • compare_at_price_varies
  • content
  • created_at
  • description
  • featured_image
  • featured_media
  • first_available_variant
  • gift_card?
  • handle
  • has_only_default_variant
  • id
  • images
  • json_filter
  • media
  • metafields
  • object_type
  • options
  • options_by_name
  • options_with_values
  • price
  • price_max
  • price_min
  • price_varies
  • published_at
  • requires_selling_plan
  • selected_or_first_available_selling_plan_allocation
  • selected_or_first_available_variant
  • selected_selling_plan
  • selected_selling_plan_allocation
  • selected_variant
  • selling_plan_groups
  • tags
  • template_suffix
  • title
  • type
  • url
  • variants
  • vendor

Variant

Gennemgå den følgende liste med Variant-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• as_json
  • available
  • barcode
  • compare_at_price
  • featured_image
  • featured_media
  • id
  • image
  • incoming
  • inventory_management
  • inventory_policy
  • inventory_quantity
  • json_filter
  • metafields
  • next_incoming_date
  • option1
  • option2
  • option3
  • options
  • price
  • product
  • requires_selling_plan
  • requires_shipping
  • selected_selling_plan_allocation
  • selling_plan_allocations
  • sku
  • store_availabilities
  • taxable
  • title
  • unit_price
  • unit_price_measurement
  • url
  • weight
  • weight_in_unit
  • weight_unit

Refunder

Gennemgå den følgende liste med Refund-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• amount
  • created_at
  • id
  • note
  • refund_line_items
  • restock
  • transactions

ShippingLine

Gennemgå den følgende liste med ShippingLine-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• handle
  • id
  • original_price
  • tax_lines
  • title

TaxLine

Gennemgå den følgende liste med TaxLine-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• price
  • rate
  • rate_percentage
  • title

Transaktion

Gennemgå den følgende liste med Transaction-attributter, der er tilgængelige i Shopify Order Printer:

• amount
  • buyer_pending_payment_instructions
  • buyer_pending_payment_notice
  • created_at
  • gateway
  • gateway_display_name
  • id
  • kind
  • name
  • payment_details
  • receipt
  • show_buyer_pending_payment_instructions
  • status
  • status_label

Metafelt

Et metafelt, der er knyttet til et overordnet objekt. Du kan få mere at vide om, hvordan du får adgang til et metafelt for et bestemt objekt, i Få adgang til metafelter.

Metafelter understøtter flere datatyper, som bestemmer, hvilken type oplysninger der gemmes i metafeltet. Adgangsstien til metafelter består af to forskellige lag:

• navneområde – en gruppering af metafelter for at forhindre konflikter,
  • nøgle – navnet på metafeltet.

I betragtning af dette kan du få adgang til metafeltobjektet med følgende syntaks: {{ resource.metafields.namespace.key }}.

Navngivning: <object>.metafields.<namespace>.<key>. For eksempel order.metafields.shipping.express_delivery_status.

Typer:

• String
  • Array - brug [] til at indeksere. F.eks. order.metafield.shipping.express_delivery_status[0]
  • Integer
  • Boolean
  • Date

Bemærk at typen Metaobject ikke understøttes.

Objekter, der understøtter metafelter:

• Order
  • Customer
  • Product
  • Variant
  • Location

Tilgængelige Liquid-filtre i Shopify Order Printer

Brug

Hvis du vil anvende filtre på et output, skal du tilføje filteret og eventuelle filterparametre i outputtets afgrænsning med krøllede parenteser {{ }}, med en lodret streg foran |. I eksemplet herunder er objektet product, egenskaben er title, og det anvendte filter er upcase:

{{ product.title | upcase }}

Hvis product.title har værdien Health potion, vil outputtet være HEALTH POTION fra filtret upcase.

Du kan få mere at vide om, hvordan du bruger Liquid-filtre, i afsnittet Filtre fra Liquid-referencen i Shopify-temaer.

Filtre, der skal anvendes på Address-objekter

• format_address

Du kan se brugseksempler på format_address i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes på enhver tekst/streng

• camelcase
  • camelize
  • encode_url_component
  • format_code
  • handle
  • highlight
  • pad_spaces
  • paragraphize
  • pluralize
  • url_escape
  • url_param_escape

Du kan se brugseksempler på streng-filtre i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes på tal, som henviser til penge

• money
  • money_with_currency
  • money_without_currency
  • money_without_trailing_zeros

Shopify Order Printer bruger de indstillinger for formatering af valuta i mailnotifikationer, som er konfigureret til formatering af penge i Shopify-administratoren. Du kan skifte valutaformatering. Indstil værdierne Email with currency og Email without currency i Shopify-administratoren for at ændre formateringen af pengefiltre i Shopify Order Printer.

Du kan se brugseksempler på pengefiltre i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes til at konvertere objekter til json

• json

Du kan se brugseksempler på JSON-filtre i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes på tal, som henviser til vægt

• weight
  • weight_with_unit

Du kan se brugseksempler på vægt med enhed i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes på tags

• highlight_active_tag
  • link_to_add_tag
  • link_to_remove_tag
  • link_to_tag

Du kan se brugseksempler på tag-filtre i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes på webadresser

• article_img_url
  • asset_img_url
  • asset_url
  • cdn_asset_url
  • collection_img_url
  • file_img_url
  • file_url
  • global_asset_url
  • image_url
  • img_tag
  • img_url
  • link_to
  • payment_icon_png_url
  • payment_type_img_url
  • payment_type_svg_tag
  • placeholder_svg_tag
  • product_img_url
  • script_tag
  • shopify_asset_url
  • stylesheet_tag

Du kan se brugseksempler på filtre for medier og html i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.

Filtre, der skal anvendes på kollektioner

• link_to_type
  • link_to_vendor
  • sort_by
  • url_for_type
  • url_for_vendor
  • within

Du kan se brugseksempler på kollektionsfiltre i dokumentationen til Liquid i Shopify-teamer.