Sådan migrerer du dine skabeloner fra Order Printer-appen til Shopify Order Printer

Hvis du har tilpassede skabeloner i den ældre Order Printer-app, skal du migrere dine skabeloner til Shopify Order Printer-appen.

Hvis du vil migrere dine skabeloner, kan du kopiere dine eksisterende skabeloner til Shopify Order Printer-appen. Implementering i den nye Shopify Order Printer-app er dog en smule forskellig fra implementering i den ældre Order Printer-app. Dette betyder, at nogle af dine eksisterende skabeloner muligvis ikke vil virke først, og at du skal foretage justeringer af skabelonernes kode.

Du skal erstatte de ældre variabler med de nye variabler for at få dine skabeloner til at fungere i den nye app. Hvis du f.eks. bruger variablen date, skal du erstatte den med variablen created_at.

På denne side kan du finde en liste over de variabler, du muligvis skal erstatte med nye variabler i Shopify Order Printer-appen.

Overvejelser i forbindelse med migrering af eksisterende skabeloner

Gennemgå følgende overvejelser, inden du migrerer dine eksisterende skabeloner til Shopify Order Printer-appen:

Sådan migrerer du eksisterende skabeloner til Shopify Order Printer-appen

Hvis du har eksisterende skabeloner fra den ældre Order Printer-app, kan du importere dem til Shopify Order Printer-appen . Du kan ikke importere udvalgte skabeloner. Du kan kun importere alle dine skabeloner samtidigt.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Order Printer.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Skabeloner.

5. Klik på Importér

6. Klik på Importér i dialogboksen.

7. Se efter, om dine skabeloner bruger nogle af de ældre variabler, og erstat dem derefter med de nye variabler.

8. Se en forhåndsvisning af dine skabeloner og kontrollér, at skabelonerne vises korrekt.

9. Valgfrit: Udskriv testdokumenter.

Sådan bruger du ordrevariabler i Shopify Order Printer-appen

Ordrevariabler bruges på en anden måde i Shopify Order Printer-appen. Du skal tilføje order.-præfikset for at kunne tilgå ordrevariabler. Du skal f.eks. bruge order.billing_address for at kunne tilgå variablen billing_address.

Følgende almindeligt anvendte ordrevariabler er tilgængelige uden præfikset order.:

• line_items
  • tax_lines
  • fulfillments
  • transactions
  • refunds
  • shipping_methods
  • customer

Hvis du f.eks. vil have adgang til varelinjevariablen, kan du bruge line_items eller order.line_items.

Du kan også oprette dine egne aliasser for din skabelon. Du kan f.eks. bruge Liquid-syntaksen {% assign fulfillments_count = order.fulfillments | size %} og derefter referere til den ved at bruge {{ fulfillments_count }} i din kode.

Variabelkortlægning

Shopify Order Printer-appen bruger andre variabler end den ældre Order Printer-app. Hvis dine eksisterende skabeloner bruger nogle af de variabler, der er angivet i dette afsnit, skal du erstatte de gamle variabler med nye variabler.

Hvis du f.eks. bruger variablen date, skal du erstatte den med variablen created_at.

Ordrevariabler

Ordrevariabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
line_items
  • Refunderede varelinjer er ikke inkluderet i variablen line_items. Gennemgå de følgende detaljer:
    • Du kan få adgang til refunderede varelinjer ved hjælp af variablen refunds.<each>.refund_line_items . Gennemgå følgende eksempel.
      {% assign refunded_line_items = refunds | map: "refund_line_items" | map: "line_item" %}
    • Hvis du vil, kan du føje de refunderede varelinjer til kollektionen line_items. Gennemgå følgende eksempel.
      {% assign refunded_line_items = order.refunds | map: "refund_line_items" | map: "line_item" %} {% assign line_items_with_refunded = order.line_items | concat: refunded_line_items | uniq %}
    • Du bør sikre dig, at du medtager filtret | uniq for at undgå duplikering af de refunderede varelinjer.
  • Varelinjer for drikkepenge er ikke inkluderet i variablen line_items. Gennemgå de følgende detaljer:
    • Du kan få adgang til varelinjer for drikkepenge ved hjælp af variablen tip_line_items.
    • Du kan føje tip_line_items til kollektionen line_items, hvis du vil. Gennemgå følgende eksempel.
      {% assign line_items_with_tips = order.line_items | concat: order.tip_line_items %}
  • Du kan efterligne den gamle Order Printer-kollektion line_items ved at bruge følgende eksempelkode.
    {% assign refunded_line_items = refunds | map: "refund_line_items" | map: "line_item" %} {% assign all_line_items = order.line_items | concat: refunded_line_items | concat: order.tip_line_items | uniq %} {% for line_item in all_line_items %} ... {% endfor %}
credit_card Brug betalingsoplysninger baseret på hver transaktion fra ordren med variablen transactions.<each>.payment_details .
current_shipping_price shipping_price
dato Brug variablen created_at. Brug filteret date til at formatere tidsstemplet, f.eks. med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
gateways unique_gateways eller transactions.<each>.gateway
order_currency valuta
processed_at Brug variablen created_at. Den indeholder værdien af order.processed_at fra GraphQL API'en, og det betyder det faktiske tidspunkt, hvor ordren behandles, i stedet for det tidspunkt, hvor ordren importeres til Shopify. Det er det samme som order.processed_at fra den ældre Order Printer-app. Du kan bruge filteret date til at formatere tidsstemplet, f.eks. med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
payment_transactions

Filtrer order.transactions efter statussen type i Liquid-syntaksen med where eller med looping og en if indeni. Gennemgå følgende eksempel.

{% assign sale_transactions = order.transactions | where: "kind", "sale" %} {% assign capture_transactions = order.transactions | where: "kind", "capture" %} {% for transaction in transactions %} {% if transaction.kind == "sale" or transaction.kind == "capture" %} Transaktions-id: {{ transaction.id }} Type: {{ transaction.kind }} Beløb: {{ transaction.amount | money }} {% endif %} {% endfor %}

{% assign sale_transactions = order.transactions | where: "kind", "sale" %} {% assign capture_transactions = order.transactions | where: "kind", "capture" %} {% assign payment_transactions = sale_transactions | concat: capture_transactions %}

refund_transactions Filtrer order.transactions efter statussen type i Liquid-syntaksen med where eller med looping og en if indeni, som i det følgende eksempel.
{% assign refund_transactions = order.transactions | where: "kind", "refund" %}
shipping_line shipping_methods | first
shipping_lines shipping_methods
show_line_item_taxes tax_lines.size > 0. Du kan definere den som en variabel i begyndelsen af skabelonen og referere til den flere gange som i det følgende eksempel.
{% if tax_lines.size > 0 %} {% assign show_line_item_taxes = true %} {% else %} {% assign show_line_item_taxes = false %} {% endif %}
total_tax tax_price
total_paid net_payment

LineItem-variabler

LineItem-variabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
fulfillable_quantity quantity - successfully_fulfilled_quantity
klargjort quantity == successfully_fulfilled_quantity
navn titel
product_title product.title
unit_discount quantity ? line_level_total_discount / quantity : 0
variant_title variant.title
vægt gram

Klargøringsvariabler

klargøringsvariabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
dato created_at

Butiksvariabler

Shop-variabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
ejer account_owner.name
adresse shop.address.address1
adresse2 shop.address.address2
by shop.address.city
land shop.address.country
country_code shop.address.country_code
landsdel shop.address.province
province_code shop.address.province_code
postnummer shop.address.zip

Adressevariabler

Adressevariabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
breddegrad Hvis variablen address blev refereret fra attributten location, er både breddegrad og længdegrad tilgængelige i selve location-objektet.
længdegrad Hvis variablen address blev refereret fra attributten location, er både breddegrad og længdegrad tilgængelige i selve location-objektet.

Refusionsvariabler

Refusionsvariabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
dato Brug variablen created_at. Brug filteret date til at formatere tidsstemplet, f.eks. med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.

ShippingLine-variabler

ShippingLine-variabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
current_price pris
pris original_price

Transaktionsvariabler

Følgende transaktionsvariabler blev fjernet og kan ikke erstattes i Shopify Order Printer-appen:

• authorization
  • message
  • test

Variantvariabler

variantvariabel
Variabel i den ældre Order Printer-app Variabel i den nye Shopify Order Printer-app
gram vægt

Metafeltvariabler

For at få adgang til et metafelt skal du angive metafeltets Navneområde, og du behøver ikke at føje .value til variablen. Få mere at vide om metafeltdefinitioner.

I stedet for variablen product.metafields.manufacturerid.value kan du for eksempel bruge variablen product.metafields.custom.manufacturerid.

Du kan identificere værdier for Navneområder for hvert metafelt ved at se siden Tilpassede data i din Shopify-administrator. Metafeltdefinitioner grupperes efter de objekter, de henviser til, f.eks. produkter, varianter eller ordrer.

Filtrerkortlægning

Filtrerkortlægning
Filternavn i den ældre Order Printer-app Filternavn i den nye Shopify Order Printer-app
files_url file_url
payment_method og payment_methods Brug feltet transaction.gateway_display_name i ordretransaktioner. Betalingsmetoder kategoriseres ikke længere i specifikke typer, som f.eks. {kreditkort, debetkort, bankoverførsel}. Den ældre Order Printer-app registrerede kun en mindre del af de betalingsgateways, der fungerer på nuværende tidspunkt, til disse kategorier. Udbydere af betalingsgateways administrerer de typer betalingsmetoder, som kunderne bruger, på deres side.