Migrere maler fra Order Printer-appen til Shopify Order Printer

Hvis du har noen egendefinerte maler i den eldre Order Printer-appen, må du migrere malene til Shopify Order Printer-appen.

For å migrere malene, må du kopiere malens kode fra den eldre appen, og deretter lime inn koden i den nye appen. Den nye Shopify Order Printer-appen implementeres imidlertid noe annerledes enn den eldre Order Printer-appen. Det betyr at noen av de eksisterende malene kanskje ikke fungerer som de skal, og trenger justeringer i malkoden.

For at malene skal fungere i den nye appen, må du skifte ut de eldre variablene med de nye variablene. Hvis du for eksempel bruker variabelen date, må du erstatte den med variabelen created_at.

På denne siden finner du en liste med variabler det kan hende du må erstatte med nye variabler i Shopify Order Printer-appen.

Hensyn ved migrering av eksisterende maler

Før du migrerer eksisterende maler til Shopify Order Printer-appen, bør du gå gjennom følgende hensyn:

Migrer eksisterende maler til Shopify Order Printer-appen

For å migrere eksisterende maler til Shopify Order Printer-appen, må du gjennomføre følgende trinn:

1. Gå til den eldre Order Printer-appen, og identifiser hvilke maler du ønsker å migrere.
  2. Kopier koden for den eksisterende malen fra den eldre Order Printer-appen.
  3. Opprett en ny mal i Shopify Order Printer-appen, og lim inn koden til malen fra den eldre appen.
  4. Gå gjennom hvorvidt malen bruker noen av de eldre variablene, og erstatt dem med de nye variablene.
  5. Forhåndsvis malen, og kontroller at malen vises riktig.
  6. Skriv ut et testdokument.

Gjenta disse trinnene for hver av malene du ønsker å migrere til Shopify Order Printer-appen.

Bruke bestillingsvariabler i Shopify Order Printer-appen

Bestillingsvariabler brukes annerledes i Shopify Order Printer-appen. For å få tilgang til bestillingsvariabler, må du legge til prefikset order.. For å for eksempel få tilgang til variabelen billing_address, må du bruke order.billing_address.

Følgende ofte brukte bestillingsvariabler er tilgjengelige uten prefikset order.:

• line_items
  • tax_lines
  • fulfillments
  • transactions
  • discounts
  • refunds
  • shipping_methods
  • customer

Hvis du for eksempel vil ha tilgang til varelinjevariabelen, kan du bruke line_items eller order.line_items.

Du kan også opprette egne aliaser for malen. Du kan for eksempel bruke Liquid-syntaksen {% assign fulfillments_count = order.fulfillments | size %}, og deretter henvise til den ved å bruke {{ fulfillments_count }} i koden.

Variabeltilordning

Shopify Order Printer-appen bruker andre variabler enn den eldre Order Printer-appen. Hvis de eksisterende malene bruker noen av variablene som er oppført i denne seksjonen, må du erstatte de gamle variablene med nye variabler.

Hvis du for eksempel bruker variabelen date, må du erstatte den med variabelen created_at.

Bestillingsvariabler

Bestillingsvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
line_items Refunderte varelinjer er ikke inkludert i variabelen line_items. Du kan få tilgang til varelinjer gjennom variabelen refunds.<hver>.refunded_line_items .
credit_card Bruk betalingsinformasjon basert på hver av transaksjonene fra bestillingen med variabelen transactions.<hver>.payment_details .
current_shipping_price shipping_price
dato Bruk variabelen created_at. Bruk filteret date for å formatere tidsstempelet: {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
gatewayer unique_gateways eller transactions.<hver>.gateway
order_currency valuta
processed_at Bruk variabelen created_at. Bruk filteret date for å formatere tidsstempelet: {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
payment_transactions Filtrer ned order.transactions etter type og status i Liquid-syntaksen med where, eller en løkke med en if.
refund_transactions Filtrer ned order.transactions etter type og status i Liquid-syntaksen med where, eller en løkke med en if.
shipping_line shipping_methods | first
shipping_lines shipping_methods
show_line_item_taxes tax_lines.size > 0. Du kan definere den som en variabel i starten av malen, og henvise til den flere ganger: {% if tax_lines.size > 0 %}{% assign show_line_item_taxes = true %}{% else %}{% assign show_line_item_taxes = false %}{% endif %}.
total_tax tax_price
total_paid net_payment

LineItem-variabler

LineItem-variabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
fulfillable_quantity quantity - successfully_fulfilled_quantity
utført quantity == successfully_fulfilled_quantity
navn tittel
product_title product.title
unit_discount quantity ? total_discount / antall: 0
variant_title variant.title
weight gram

Oppfyllelses-handlinger

oppfyllelsesvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
dato created_at

Butikkvariabler

Butikkvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
eier account_owner.name
adresse shop.address.address1
address2 shop.address.address2
city shop.address.city
land shop.address.country
country_code shop.address.country_code
province shop.address.province
province_code shop.address.province_code
postnummer shop.address.zip

Adressevariabler

Adressevariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
breddegrad Hvis variabelen address er henvist til fra egenskapen location, er lengde- og breddegrad tilgjengelig i selve objektet location.
lengdegrad Hvis variabelen address er henvist til fra egenskapen location, er lengde- og breddegrad tilgjengelig i selve objektet location.

Refusjonsvariabler

Refusjonsvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
dato Bruk variabelen created_at. Bruk filteret date for å formatere tidsstempelet: {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.

ShippingLine variables

ShippingLine-variabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
current_price pris
pris original_price

Transaksjonsvariabler

Følgende transaksjonsvariabler er fjernet, og kan ikke erstattes i Shopify Order Printer-appen:

• authorization
  • message
  • test

Variantvariabler

variantvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
gram weight

Metafeltvariabler

For å få tilgang til et metafelt, må du angi metafeltets navnefelt, og du trenger ikke legge til .value til variabelen. Finn ut mer om metafeltdefinisjoner.

I stedet for variabelen product.metafields.manufacturerid.value, kan du for eksempel bruke variabelen product.metafields.custom.manufacturerid.

For å identifisere verdier for navnefelt for hvert metafelt, kan du se siden Egendefinerte data i Shopify-administrator. Metafeltdefinisjoner er gruppert i henhold til objektene de henviser til, som for eksempel produkter, varianter eller bestillinger.

Filtreringsvariabler

Filtreringstilordning
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
files_url file_url
payment_method og payment_methods Bruk feltet transaction.gateway_display_name for bestillingstransaksjoner. Betalingsmåter er ikke lenger kategorisert i bestemte typer, som for eksempel {kredittkort, debetkort, bankoverføring}. Den eldre Order Printer-appen tilordnet bare et lite delsett av aktive, fungerende betalingsgatewayer i disse kategoriene. Leverandører av betalingsgatewayer administrerer ulike typer betalingsmåter som brukes av kunder på deres side.