Migrere maler fra Order Printer-appen til Shopify Order Printer

Hvis du har noen egendefinerte maler i den eldre Order Printer-appen, må du migrere malene til Shopify Order Printer-appen.

For å migrere maler, kan du importere eksisterende maler til Shopify Order Printer-appen. Den nye Shopify Order Printer-appen implementeres imidlertid noe annerledes enn den eldre Order Printer-appen. Det betyr at noen av de eksisterende malene kanskje ikke fungerer som de skal, og trenger justeringer i malkoden.

For at malene skal fungere i den nye appen, må du skifte ut de eldre variablene med de nye variablene. Hvis du for eksempel bruker variabelen date, må du erstatte den med variabelen created_at.

På denne siden finner du en liste med variabler det kan hende du må erstatte med nye variabler i Shopify Order Printer-appen.

Hensyn ved migrering av eksisterende maler

Før du migrerer eksisterende maler til Shopify Order Printer-appen, bør du gå gjennom følgende hensyn:

Migrer eksisterende maler til Shopify Order Printer-appen

Hvis du har eksisterende maler fra den eldre Order Printer-appen, kan du importere dem til Shopify Order Printer-appen. Du kan ikke importere bestemte maler, du kan bare importere alle maler samtidig.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Order Printer fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Maler.

5. Klikk på Importer

6. Klikk på Importer i dialogboksen.

7. Kontroller om malene bruker noen av de eldre variablene, og erstatt dem med de nye variablene.

8. Forhåndsvis malene, og kontroller at malene vises riktig.

9. Valgfritt: Skriv ut testdokumenter.

Bruke bestillingsvariabler i Shopify Order Printer-appen

Bestillingsvariabler brukes annerledes i Shopify Order Printer-appen. For å få tilgang til bestillingsvariabler, må du legge til prefikset order.. For å for eksempel få tilgang til variabelen billing_address, må du bruke order.billing_address.

Følgende ofte brukte bestillingsvariabler er tilgjengelige uten prefikset order.:

• line_items
  • tax_lines
  • fulfillments
  • transactions
  • refunds
  • shipping_methods
  • customer

Hvis du for eksempel vil ha tilgang til varelinjevariabelen, kan du bruke line_items eller order.line_items.

Du kan også opprette egne aliaser for malen. Du kan for eksempel bruke Liquid-syntaksen {% assign fulfillments_count = order.fulfillments | size %}, og deretter henvise til den ved å bruke {{ fulfillments_count }} i koden.

Variabeltilordning

Shopify Order Printer-appen bruker andre variabler enn den eldre Order Printer-appen. Hvis de eksisterende malene bruker noen av variablene som er oppført i denne seksjonen, må du erstatte de gamle variablene med nye variabler.

Hvis du for eksempel bruker variabelen date, må du erstatte den med variabelen created_at.

Bestillingsvariabler

Bestillingsvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
line_items
  • Refunderte varelinjer er ikke inkludert i variabelen line_items. Gå gjennom følgende detaljer:
    • Du kan se refunderte varelinjer gjennom refunds.<hver>.refund_line_items -variabelen. Se følgende eksempel.
      {% assign refunded_line_items = refunds | map: "refund_line_items" | map: "line_item" %}
    • Du kan slå sammen de refunderte varelinjene i samlingen line_items hvis du ønsker. Se følgende eksempel.
      {% assign refunded_line_items = order.refunds | map: "refund_line_items" | map: "line_item" %} {% assign line_items_with_refunded = order.line_items | concat: refunded_line_items | uniq %}
    • Du må sikre at du inkluderer filteret | uniq for å unngå duplisering av refunderte varelinjer.
  • Tipslinjevarer inkluderes ikke i variabelen line_items . Se gjennom følgende detaljer:
    • Du kan se tipsvarelinjer med variabelen tip_line_items.
    • Du kan slå sammen tip_line_items til samlingen line_items hvis du ønsker. Se følgende eksempel.
      {% assign line_items_with_tips = order.line_items | concat: order.tip_line_items %}
  • Du kan bruke følgende eksempelkode for å etterligne den eldre samlingen line_items for Order Printer.
    {% assign refunded_line_items = refunds | map: "refund_line_items" | map: "line_item" %} {% assign all_line_items = order.line_items | concat: refunded_line_items | concat: order.tip_line_items | uniq %} {% for line_item in all_line_items %} ... {% endfor %}
credit_card Bruk betalingsinformasjon basert på hver av transaksjonene fra bestillingen med variabelen transactions.<hver>.payment_details .
current_shipping_price shipping_price
dato Bruk variabelen created_at. Bruk filteret date til å formatere tidsstempelet, for eksempel med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
gatewayer unique_gateways eller transactions.<hver>.gateway
order_currency valuta
processed_at Bruk variabelen created_at. Den har verdien order.processed_at fra GraphQL API, som betyr det faktiske tidspunktet bestillingen ble behandlet, og ikke tidspunktet bestillingen ble importert til Shopify. Det er det samme som order.processed_at fra den eldre Order Printer-appen. Du kan bruke filteret date for å formatere tidsstempelet, for eksempel med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.
payment_transactions

Filtrer gjennom order.transactions for statusen kind i Liquid-syntaksen med where, eller med en løkke som inneholder en if. Se følgende eksempler.

{% assign sale_transactions = order.transactions | where: "kind", "sale" %} {% assign capture_transactions = order.transactions | where: "kind", "capture" %} {% for transaction in transactions %} {% if transaction.kind == "sale" or transaction.kind == "capture" %} Transaksjons-ID: {{ transaction.id }} Type: {{ transaction.kind }} Beløp: {{ transaction.amount | money }} {% endif %} {% endfor %}

{% assign sale_transactions = order.transactions | where: "kind", "sale" %} {% assign capture_transactions = order.transactions | where: "kind", "capture" %} {% assign payment_transactions = sale_transactions | concat: capture_transactions %}

refund_transactions Filtrer gjennom order.transactions for statusen kind i Liquid-syntaksen med where, eller med en løkke som inneholder en if, som i følgende eksempel.
{% assign refund_transactions = order.transactions | where: "kind", "refund" %}
shipping_line shipping_methods | first
shipping_lines shipping_methods
show_line_item_taxes tax_lines.size > 0. Du kan definere den som en variabel i begynnelsen av malen og henvise den til den flere ganger, som i følgende eksempel.
{% if tax_lines.size > 0 %} {% assign show_line_item_taxes = true %} {% else %} {% assign show_line_item_taxes = false %} {% endif %}
total_tax tax_price
total_paid net_payment

LineItem-variabler

LineItem-variabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
fulfillable_quantity quantity - successfully_fulfilled_quantity
utført quantity == successfully_fulfilled_quantity
navn tittel
product_title product.title
unit_discount quantity ? line_level_total_discount / antall: 0
variant_title variant.title
weight gram

Oppfyllelses-handlinger

oppfyllelsesvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
dato created_at

Butikkvariabler

Shop-variabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
eier account_owner.name
adresse shop.address.address1
address2 shop.address.address2
city shop.address.city
land shop.address.country
country_code shop.address.country_code
province shop.address.province
province_code shop.address.province_code
postnummer shop.address.zip

Adressevariabler

Adressevariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
breddegrad Hvis variabelen address er henvist til fra egenskapen location, er lengde- og breddegrad tilgjengelig i selve objektet location.
lengdegrad Hvis variabelen address er henvist til fra egenskapen location, er lengde- og breddegrad tilgjengelig i selve objektet location.

Refusjonsvariabler

Refusjonsvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
dato Bruk variabelen created_at. Bruk filteret date til å formatere tidsstempelet, for eksempel med {{ order.created_at | date: "%B %e, %Y" }}.

ShippingLine-variabler

ShippingLine-variabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
current_price pris
pris original_price

Transaksjonsvariabler

Følgende transaksjonsvariabler er fjernet, og kan ikke erstattes i Shopify Order Printer-appen:

• authorization
  • message
  • test

Variantvariabler

variantvariabel
Variabel i den eldre Order Printer-appen Variabel i den nye Shopify Order Printer-appen
gram weight

Metafeltvariabler

For å få tilgang til et metafelt, må du angi metafeltets navnefelt, og du trenger ikke legge til .value til variabelen. Finn ut mer om metafeltdefinisjoner.

I stedet for variabelen product.metafields.manufacturerid.value, kan du for eksempel bruke variabelen product.metafields.custom.manufacturerid.

For å identifisere verdier for navnefelt for hvert metafelt, kan du se siden Egendefinerte data i Shopify-administrator. Metafeltdefinisjoner er gruppert i henhold til objektene de henviser til, som for eksempel produkter, varianter eller bestillinger.

Filtreringstilordning

Filtreringstilordning
Filternavn i den eldre Order Printer-appen Filternavn i den nye Shopify Order Printer-appen
files_url file_url
payment_method og payment_methods Bruk feltet transaction.gateway_display_name for bestillingstransaksjoner. Betalingsmåter kategoriseres ikke lenger i spesifikke typer, som for eksempel {kredittkort, debetkort, bankoverføring}. Den eldre Order Printer-appen tilordnet bare et lite delsett av aktive, fungerende betalingsgatewayer i disse kategoriene. Leverandører av betalingsgatewayer administrerer ulike typer betalingsmåter som brukes av kunder på deres side.