Skrive ut dokumenter med Shopify Order Printer-appen

Du kan bruke Shopify Order Printer-appen til å skrive ut fakturaer og følgesedler for bestillinger fra både Shopify-administrator og Shopify POS-appen. Du kan skrive ut opptil 50 bestillinger av gangen med Shopify Order Printer-appen. For å skrive ut flere bestillinger, kan du vurdere å eksportere bestillinger til en CSV-fil.

Skriv ut dokumenter for flere bestillinger fra Shopify-administratoren

Skriv ut dokumenter for en bestilling fra Shopify-administratoren

Lagre et dokument som en PDF-fil

Når du skriver ut dokumenter med Shopify Order Printer-appen, brukes utskriftsfunksjonen i nettleseren til å skrive ut dokumenter. Du kan bruke denne funksjonen til å lagre dokumentene dine som PDF-filer.

Sett opp standard dokumentmaler

Du kan velge hvilke dokumenter du vil skrive ut som standard for hver bestilling.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Order Printer.
  3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Maler.

5. Klikk på dokumentet du vil skrive ut som standard.

6. Velg Skriv ut som standard.

7. Klikk på Lagre.