Asiakirjojen tulostaminen Shopify Order Printer ‑sovelluksella

Shopify Order Printer -sovelluksella voi tulostaa tilausten laskuja ja pakkausluetteloita sekä Shopify Administa että Shopify POS -sovelluksesta. Voit tulostaa Shopify Order Printer -sovelluksella jopa 50 tilausta kerrallaan. Jos tulostettavia tilauksia on enemmän, harkitse tilausten viemistä CSV-tiedostoon.

Useiden tilausten asiakirjojen asiakirjojen tulostaminen Shopify-ylläpitäjästä

Tilauksen asiakirjojen tulostaminen Shopify-ylläpitäjästä

Asiakirjan tallentaminen PDF-tiedostona

Kun tulostat asiakirjoja Shopify Order Printer ‑sovelluksella, asiakirjojen tulostamiseen käytetään selaimen tulostustoimintoa. Tämän toiminnon avulla voit tallentaa dokumentit PDF-muodossa.

Oletusasiakirjamallien valitseminen

Voit valita, mitä asiakirjoja haluat oletusarvoisesti tulostaa kunkin tilauksen osalta.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Order Printer.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Mallit.

5. Klikkaa asiakirjaa, jonka haluat tulostaa oletusarvoisesti.

6. Valitse Tulosta oletusarvoisesti.

7. Klikkaa Tallenna.