De Shopify Order Printer-app gebruiken

Je kunt de Shopify Order Printer-app gebruiken om facturen en pakbonnen voor je bestellingen af te drukken vanuit zowel het Shopify-beheercentrum als de Shopify POS-app. Je kunt maximaal 50 bestellingen tegelijk afdrukken met de Shopify Order Printer-app. Als je meer bestellingen wil afdrukken, overweeg dan bestellingen naar een CSV-bestand te exporteren.

Met Shopify Order Printer afdrukken vanuit het Shopify-beheercentrum

Rechtstreeks vanuit een bestelling afdrukken in het Shopify-beheercentrum

1. Klik op de pagina Bestelling op Meer acties en selecteer Afdrukken met Order Printer in de vervolgkeuzelijst.
  2. Selecteer in het gedeelte Templates de documenten die je wilt afdrukken.
  3. Klik op Documenten afdrukken.

Een document opslaan als een PDF-bestand

Shopify Order Printer gebruikt de afdrukfunctie van je browser om documenten af te drukken. Je kunt deze functie gebruiken om je documenten als PDF-bestand op te slaan.

Selecteer welke templates standaard worden afgedrukt

Je kunt voor elke Shopify Order Printer-template instellen of deze standaard vooraf moet worden geselecteerd voor afdrukken.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Apps.
  2. Klik op Order Printer.
  3. Klik op Templates.
  4. Selecteer Standaard afdrukken.