Documenten afdrukken met de Shopify Order Printer-app

Met de Shopify Order Printer-app kun je facturen en pakbonnen voor bestellingen afdrukken vanuit zowel het Shopify-beheercentrum als de Shopify POS-app. Je kunt maximaal 50 bestellingen tegelijk afdrukken met de Shopify Order Printer-app. Als je meer bestellingen wil afdrukken, overweeg dan bestellingen naar een CSV-bestand te exporteren.

Documenten afdrukken voor meerdere bestellingen vanuit het Shopify-beheercentrum

Documenten afdrukken voor een bestelling vanuit het Shopify-beheercentrum

Een document opslaan als een PDF-bestand

Wanneer je documenten afdrukt met de Shopify Order Printer-app, wordt de afdrukfunctie van je browser gebruikt. Je kunt deze functie gebruiken om documenten als PDF-bestand op te slaan.

Standaarddocumenttemplates instellen

Je kunt voor elke bestelling selecteren welke documenten je standaard wil afdrukken.

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op Order Printer.
  3. Klik op App openen.

4. Klik op Templates.

5. Klik standaard op het document dat je wil afdrukken.

6. Selecteer Standaard afdrukken.

7. Klik op Opslaan.