Inbox-aviseringar

När en kund startar en konversation i din webbutik eller svarar på en befintlig konversation kan du få aviseringar om deras meddelande via skrivbordsaviseringar och aviseringsmärken. Skrivbordsaviseringar visas i din webbläsare för att meddela dig om ett nytt meddelande som behöver visas. Aviseringsmärken visas när det finns olästa meddelanden.

Skrivbordsaviseringar måste aktiveras för att få konversationsmeddelanden i realtid. Ingen åtgärd krävs för aviseringsmärken.

Desktop-avisering

När Shopify Inbox-klienten är öppen och skrivbordsaviseringar har aktiverats hörs ett ljud och en visuell indikator visas på webbläsarfliken Inbox när ett nytt meddelande mottas.

Aktivera skrivbordsaviseringar i Shopify Inbox

För att få skrivbordsaviseringar på din dator klickar du på "Tillåt" när webbläsaren uppmanar dig att tillåta skrivbordsaviseringar från Shopify Inbox. Webbläsaruppmaningen visas första gången du loggar in på Shopify Inbox. Om du missar eller avvisar popup-uppmaningen kan du komma åt dina skrivbordsaviseringsinställningar för Shopify Inbox när som helst genom att klicka på ditt namn i Shopify Inbox och sedan klicka på Aviseringar. Följ anvisningarna för din webbläsarinställning för att få skrivbordsaviseringar för Shopify Inbox.

Skrivbordsaviseringsuppmaning för Shopify Inbox

Tillåt Shopify Inbox att visa skrivbordsaviseringar

Aktivera mobilaviseringar

Nya meddelandeaviseringar varierar beroende på vilken enhet du använder. Aviseringsinställningar finns i enhetsinställningarna och inte i Shopify Inbox-appen.

Steg:

Aviseringsmärken

Nya meddelandemärken visas på två platser i din Shopify-administratör:

• På sidan Inbox-översikt
  • I sidofältet i Shopify-administratören

Ny avisering om meddelande i webbutikschatten för Shopify-administratören
Ny avisering om meddelande i webbutikschatten för Shopify-administratören

Dessa aviseringar har inget tillhörande ljud. Om du vill rensa aviseringarna visar du meddelandena i Shopify Inbox.

E-postaviseringar

Om en skrivbordsavisering inte levereras när ett nytt meddelande skickas, antingen för att du är utloggad från Shopify eller för att meddelanden är inaktiverade, skickas en avisering till den e-postadress som är kopplad till ditt Shopify Inbox-konto.