Snabbsvar

Du kan skapa anpassade genvägar som skickar en ofta förekommande fras eller kommentar till kunder.

Skapa snabbsvar

I Shopify Inbox för dator, iOS eller Android kan du skapa snabbsvar att använda för meddelanden som du ofta skickar till kunder. Om kunder till exempel ofta fråga om du accepterar returer eller byten kan du skapa och spara ett snabbsvar som innehåller en länk till din butiks policy. När du skapar ett snabbsvar ger du det ett namn på ett ord som du använder som genväg till snabbsvaret när du skickar meddelanden till kunden.

Steg:

Redigera eller radera ett snabbsvar

Steg:

Använd snabba svar i konversationer

Du kan använda snabba svar i din konversation på följande sätt:

• Klicka eller tryck på blixtikonen i ditt meddelandefönster. Dina snabba svar visas i en lista. Klicka på svaret du vill använda.
  • Ange genvägen för det snabba svar du vill använda i Shopify Inbox mobilapp.