Yleisvastaukset

Voit luoda mukautettuja pikavalintoja, joiden avulla voit lähettää asiakkaille usein toistuvan vastauksen tai kommentin.

Luo yleisvastauksia

Shopify Inboxin iOS-, Android- tai pöytäkoneversiossa voit luoda yleisvastauksia sellaisia viestejä varten, joita lähetät asiakkaille usein. Jos esimerkiksi asiakkaat kysyvät usein, hyväksyykö kauppasi palautuksia tai vaihtoja, voit luoda yleisvastauksen, joka sisältää linkin kaupan palautus- ja vaihtokäytäntöön. Kun luot tallennetun yleisvastauksen, anna sille yksisanainen nimi, jota käytetään yleisvastauksen pikavalintana, kun lähetät viestin asiakkaalle.

Vaiheet:

Yleisvastauksen muokkaaminen tai poistaminen

Vaiheet:

Pikavastausten käyttö keskusteluissa

Voit käyttää pikavastauksia keskustelussasi seuraavilla tavoilla:

• Klikkaa tai napauta viesti-ikkunassa salamakuvaketta. Pikavastaukset näkyvät lueteltuna. Klikkaa vastausta, jota haluat käyttää.
  • Kirjoita Shopify Inbox -mobiilisovellukseen pikavalinta, jota haluat käyttää antaessasi pikavastauksen.