Betalinger

Dine markedsindstillinger omfatter et betalingskort, der viser kvalificerede lokale betalingsmetoder samt et link til dine indstillinger for betaling, hvor du kan aktivere og tilpasse en række forskellige betalingsmetoder.

Shopify Payments og andre betalingsudbydere

Det er kun butikker, der har Shopify Payments som deres primære gateway, der kan behandle betalinger i en kundes lokale valuta. Kompatible betalingsløsninger for multivaluta omfatter:

• Kreditkortbetalinger med Shopify Payments
  • Shop Pay
  • Apple Pay og Google Pay
  • PayPal Express

Hvis din kunde vælger en lokal valuta og vælger en betalingsløsning fra en anden betalingsudbyder, omregnes den pris, som din kunde betaler, til din butiks valuta. Det betyder, at prisen, som din kunde betaler, muligvis er højere end produktprisen i din butiks valuta.

Lad os f.eks. sige, at din butiks valuta er USD, og du sælger en T-shirt til 10 USD. Din kunde vælger at se din butik i EUR, og prisen på T-shirten er angivet til 8,90 EUR. Hvis din kunde vælger at bruge en anden betalingsudbyder end Shopify Payments ved betalingen, omregnes prisen på T-shirten fra EUR til USD, og kunden vil muligvis betale mere end 10 USD for T-shirten. Der opkræves ikke noget vekselgebyr, når valutaen omregnes fra USD til EUR, og siden Ordre viser ikke, at ordren er en ordre med flere valutaer.

Hvis din kunde betaler ved hjælp af en kompatibel betalingsmetode, behandles betalingen i kundens lokale valuta. For eksempel:

(Produktpris x vekselkurs) + vekselgebyr

(10 USD x 0,867519) + 1,5 % = 8,81 EUR

Hvis du har aktiveret afrundingsregler, runder Shopify det samlede beløb, som kunden betaler, op til 8,90 EUR.

Lokale betalingsmetoder

Når et marked indeholder et land, der er kvalificeret til én eller flere lokale betalingsmetoder, vises et betalingskort i dine markedsindstillinger, som indeholder de tilgængelige lokale betalingsmetoder. Hvis du f.eks. har et marked for Europa, som kun indeholder Belgien, vil Bancontact være tilgængelig på betalingskortet. Hvis du har et marked for Europa, som både indeholder Belgien og Holland, vil både Bancontact og iDeal være tilgængelige på betalingskortet.

Du kan aktivere eller deaktivere kvalificerede lokale betalingsmetoder fra betalingskortet

Få mere at vide om lokale betalingsmetoder.