Få vist dine produkter gratis på Google.

For kvalificerede butikker kan produkter, der synkroniseres med Google Merchant Center via Shopifys Google-kanal, vises i Google. Du kan finde en komplet liste over, hvor gratis fortegnelser kan vises, i Google Merchant Center.

Hvis du allerede bruger Google-kanalen til at synkronisere produkter til Google Merchant Center, kan du bekræfte, at dit produktfeed er tilmeldt overflader på hele Google. Hvis du tilmelder dig overflader på hele Google, kan dine produkter vises i gratis produktopslag på Google-overflader. Du kan vælge enhver prissammenligningstjeneste via CSS-panelet, der findes i Google Merchant Center.

Hvis du ikke har brugt Google-kanalen før, skal du konfigurere appen til at synkronisere dine produkter med Google Merchant Center.

Om gratis opslag

Når du bruger Google-kanalen, er dine produkter muligvis kvalificerede til gratis fortegnelser på Shopping-fanen.

Kunder, der søger på Shopping-fanen, har høj købehensigt, så dine produktopslag i disse søgeresultater konverteres muligvis bedre end almindelige søgemaskineresultater. Desuden er det kun godkendte produkter, der vises i søgeresultater på Shopping-fanen, så der er en større chance for, at nye kunder vil opdage dine produkter, når de søger på Shopping-fanen, end med almindelige søgemaskinefortegnelser. Dine produkter kan også vises som et "rich snippet" på resultatsiden i Søgning for relaterede produktsøgninger.

Selv om du måske er kvalificeret til at angive dine produkter gratis på hele Google, afgøres effektiviteten af dine salgsopslag i søgeresultater af maskinel indlæring. Få mere at vide om visning af produkter på overflader på hele Google i Hjælp til Google Merchant Center.

Brug følgende vejledning som en hjælp til at optimere dine produktoplysninger for at forbedre effektiviteten af dine produktopslag på Shopping-fanen:

• Sørg for, at dine produkt- og butiksoplysninger er beskrivende og opdaterede.
  • Føj billeder af høj kvalitet til dine produkter.
  • Optimer dine produkttitler og -beskrivelser ved at inkludere søgeord, som kunderne bruger i søgninger.
  • Tilføj relevante produktdata, som f.eks. størrelse og køn, for at øge chancen for, at kunder kan finde dine produkter.
  • Føj en produkttype til dine produkter op til mindst tre niveauer. Få mere at vide om produkttype i Hjælp til Google Merchant Center.

Hvis du ikke har prøvet at sælge online før, kan det lidt tid, før dine produkter vises i relevante søgeresultater. Få mere at vide om bedste fremgangsmåder for visning af produkter på overflader på hele Google i Hjælp til Google Merchant Center.

Understøttede lande og områder

Du kan få vist dine varer gratis på Google i nedenstående lande og områder.

Understøttede lande og områder for gratis fortegnelser på Google.
Argentina Indien Saudi Arabien
Australien Indonesien Singapore
Østrig Israel Slovakiet
Belgien Irland Sydafrika
Brasilien Italien Sydkorea
Canada Japan Spanien
Chile Malaysia Sverige
Colombia Mexico Schweiz
Tjekkiet Holland (Nederlandene) Taiwan
Danmark New Zealand Thailand
Finland Norge Tyrkiet
Frankrig Filippinerne Ukraine
Tyskland Polen De Forenede Arabiske Emirater
Grækenland Portugal Storbritannien
Hongkong SAR, Kina Rumænien USA
Ungarn Rusland Vietnam

Bekræft, at dit produktfeed er tilmeldt overflader på hele Google

Hvis dine synkroniserede produkter skal være kvalificeret til at blive vist i gratis opslag på hele Google, skal din butik sælge et understøttet land eller område. Desuden afgør den metode, du bruger til at oprette din Google Merchant Center-konto med, om dit produktfeed automatisk tilmeldes til at vises på overflader i hele Google-programmet:

• Hvis du har oprettet din Merchant Center-konto ved hjælp af Google-kanalen, og din butik opfylder kravene til berettigelse, kan dine godkendte produkter automatisk begynde at blive vist i relevante søgeresultater på fanen Shopping.

• Hvis du har oprettet din Merchant Center-konto uden for Shopify, skal du bruge Google Merchant Center for at bekræfte, om dine produkter kan vises i relevante søgeresultater på Shopping-fanen.

Få mere at vide om visning af status for dit produktfeed i Hjælp til Google Merchant Center. Hvis du har brug for at tilmelde dig til overflader i hele Google-programmet, kan du gøre det fra Google Merchant Center.

Fremgangsmåde:

1. Fra din butiks Google Merchant Center-konto skal du klikke på Produkter.
  2. Klik på Feeds for at se indstillingerne for dine produktfeeds.
  3. Under Destination skal du bekræfte, at Overflader på hele Google er angivet. Hvis dit produktfeed viser Overflader på hele Google, kan dine godkendte produkter vises på resultatsiden for Shopping-fanen.
  4. Hvis Overflader på hele Google ikke er angivet som en destination for dit produktfeed, skal du tilmelde dig:
    1. Klik på navnet på dit produktfeed. Produktfeeds, som er oprettet af Shopify, er angivet som Content API.
    2. Under Land skal du vælge dit land. Hvis du ikke sælger til et understøttet land eller område, er du ikke kvalificeret til at tilmelde dig gratis fortegnelser.
    3. Markér Overflader på hele Google for at tilmelde dig.

Fravalg af gratis opslag på Shopping-fanen

Du kan framelding visning af dine produkter på overflader i hele Google-programmet fra Google Merchant Center. Få mere at vide om, hvordan du fjerner et feed fra en destination, i Hjælp til Google Merchant Center.