Få vist dine produkter gratis på Google.

For kvalificerede butikker, der sælger i USA, kan produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center ved hjælp af Shopifys Google-kanal, blive vist gratis i relevante Google Shopping-faner og Google Search-resultater. Du kan se hele listen med steder, hvor produkter kan vises gratis, under Google Merchant Center.

Hvis du allerede bruger Google-kanalen til at synkronisere produkter til Google Merchant Center, kan du bekræfte, at dit produktfeed er tilmeldt overflader på hele Google. Hvis du tilmelder dig visninger på hele Google, kan dine produkter vises i gratis produktopslag på Google-overflader, herunder Google Search, Google Shopping-fanen og Google Billeder.

Hvis du ikke har brugt Google-kanalen før, skal du konfigurere appen til at synkronisere dine produkter med Google Merchant Center.

Om gratis opslag

Hvis du bruger Google-kanalen, kan dine produkter blive kvalificeret til gratis opslag i Google Shopping-fanen og Google Search.

Kunder, der søger på Google Shopping-fanen, har høj købehensigt, så dine produktopslag i Google Shopping-resultater konverteres muligvis bedre end søgemaskineresultater. Desuden er det kun godkendte produkter, der vises i søgeresultater på Google Shopping-fanen, så der er en større chance for, at nye kunder vil opdage dine produkter, når de søger på Google Shopping, end med almindelige søgemaskinefortegnelser. Dine produkter kan også vises som et "rich snippet" på Search-siden med resultater for relaterede produktsøgninger.

Selv om du måske er kvalificeret til at angive dine produkter gratis på hele Google, afgøres effektiviteten af dine salgsopslag i søgeresultater af maskinel indlæring. Få mere at vide om visning af produkter på overflader på hele Google i Hjælp til Google Merchant Center.

Brug følgende vejledning som en hjælp til at optimere dine produktoplysninger for at forbedre effektiviteten af dine produktopslag på fanen Google Shopping:

• Sørg for, at dine produkt- og butiksoplysninger er beskrivende og opdaterede.
  • Føj billeder af høj kvalitet til dine produkter.
  • Optimer dine produkttitler og -beskrivelser ved at inkludere søgeord, som kunderne bruger i søgninger.
  • Tilføj relevante produktdata, som f.eks. størrelse og køn, for at øge chancen for, at kunder kan finde dine produkter.
  • Føj en produkttype til dine produkter op til mindst tre niveauer. Få mere at vide om produkttype i Hjælp til Google Merchant Center.

Hvis du ikke har prøvet at sælge online før, kan det lidt tid, før dine produkter vises i relevante søgeresultater. Få mere at vide om bedste fremgangsmåder for visning af produkter på overflader på hele Google i Hjælp til Google Merchant Center.

Bekræft, at dit produktfeed er tilmeldt overflader på hele Google

Hvis dine synkroniserede produkter skal være kvalificeret til at blive vist i gratis opslag på hele Google, skal din butik sælge i USA. Desuden afgør den metode, du bruger til at oprette din Google Merchant Center-konto med, om dit produktfeed automatisk tilmeldes til at vises på overflader i hele Google-programmet:

• Hvis du har oprettet din Merchant Center-konto ved hjælp af Google-kanalen, og din butik opfylder kravene til berettigelse, kan dine godkendte produkter automatisk begynde at blive vist i relevante søgeresultater på fanen Shopping.

• Hvis du har oprettet din Merchant Center-konto uden for Shopify, skal du bruge Google Merchant Center for at bekræfte, om dine produkter kan vises i relevante søgeresultater på Shopping-fanen.

Få mere at vide om visning af status for dit produktfeed i Hjælp til Google Merchant Center. Hvis du har brug for at tilmelde dig til overflader i hele Google-programmet, kan du gøre det fra Google Merchant Center.

Fremgangsmåde:

1. Fra din butiks Google Merchant Center-konto skal du klikke på Produkter.
  2. Klik på Feeds for at se indstillingerne for dine produktfeeds.
  3. Under Destination skal du bekræfte, at Overflader på hele Google er angivet. Hvis dit produktfeed viser Overflader på hele Google, kan dine godkendte produkter vises på resultatsiden for Shopping-fanen.
  4. Hvis Overflader på hele Google ikke er angivet som en destination for dit produktfeed, skal du tilmelde dig:
    1. Klik på navnet på dit produktfeed. Produktfeeds, som er oprettet af Shopify, er angivet som Content API.
    2. Under land skal du klikke på USA. Hvis du ikke sælger til USA, er du ikke kvalificeret til at tilmelde dig.
    3. Markér Overflader på hele Google for at tilmelde dig.

Framelding af gratis opslag på Google Shopping-fanen

Du kan framelding visning af dine produkter på overflader i hele Google-programmet fra Google Merchant Center. Få mere at vide om, hvordan du fjerner et feed fra en destination, i Hjælp til Google Merchant Center.