Tilbyd rabatter, og angiv salgspriser

Det kan være en stærk markedsføringsstrategi for din Shopify-butik at tilbyde rabatter. Du kan tilbyde rabatter ved at oprette rabatkoder, konfigurere automatiske rabatter eller fastsætte salgspriser for individuelle produkter.

Du kan oprette koder til en rabat i pengeværdi, en procentrabat eller en gratis leveringsrabat. Kunder kan indtaste rabatkoder online ved betalingen eller personligt, hvis du bruger Shopify POS.

In this section