TikTok Shopin määrittäminen

Vaatimukset

Jotta voit käyttää TikTok Shopia, kauppasi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Määritä TikTok Shop

Jos täytät TikTok Shopin käyttöä koskevat vaatimukset, voit asentaa TikTok-myyntikanavan ja määrittää TikTok Shopin Shopify Adminiin.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivuilla Shopify App Store.
  3. Jatka Shopify App Storeen kirjautumalla tarvittaessa sisään.
  4. Saat lisätietoja myyntikanavasta tekemällä Shopify App Storessa haun TikTok.
  5. Klikkaa Lisää kanava.
  6. Klikkaa Määritä TikTok Shop -sivun TikTok Shop -osiossa Yhdistä.
  7. Tee Rekisteröityminen-valintaikkunassa jompikumpi seuraavista:

• Jos sinulla on jo TikTok -yritystili, klikkaa Kirjaudu sisään.
    • Jos haluat rekisteröityä kauppiaaksi TikTok-sivulla, täytä puhelinnumero-, sähköposti- ja salasanakentät ja klikkaa sitten Rekisteröidy kauppiaaksi.
  8. Tarkista Yhdistä Shopify-palveluun -valintaikkunassa TikTok Shop -kauppiaan käyttöehdot ja klikkaa sitten Yhdistä.

9. Vahvista kauppasi tiedot klikkaamalla Kaupan tiedot -osiossa Vahvista.

10. Täytä Lataa asiakirjat -valintaikkunassa vaaditut kentät ja klikkaa sitten Seuraava.

11. Klikkaa Viimeistele asennus.

Lue lisää TikTok Shopin määrittämisestä tutustumalla Shopifyn TikTok-käyttöoppaaseen TikTok Shop Academyssä.