Sette opp TikTok Shop

På denne siden

Krav

For å bruke TikTok Shop må butikken din oppfylle følgende krav:

Sette opp TikTok Shop

Hvis du oppfyller kravene til å bruke TikTok Shop, kan du installere TikTok-salgskanalen og sette opp TikTok Shop i Shopify-administrator.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Shopify App Store fra sidene Apper og salgskanaler.
  3. Hvis det aktuelt må du logge på for å gå videre til Shopify App Store.
  4. Søk etter TikTok fra Shopify App Store for å finne ut mer om salgskanalen.
  5. Trykk på Legg til kanal.
  6. På siden Sette opp TikTok Shop i seksjonen TikTok Shop klikker du på Koble til.
  7. I dialogboksen Registrer deg gjør du ett av følgende:

• Hvis du allerede har en TikTok for Business-konto, klikker du på Logg inn.
    • For å registrere deg som forhandler på TikTok fyller du ut feltene telefonnummer, E-post og Passord. Deretter klikker du på Registrer deg som forhandler.
  8. I dialogboksen Vil du koble til Shopify? går du gjennom vilkårene for bruk for TikTok Shop-forhandlere, og klikker deretter på Koble til.

9. I Butikkinformasjon-seksjonen klikker du på Bekreft for å bekrefte butikkinformasjonen din.

10. I dialogboksen Last opp dokumenter fyller du ut de obligatoriske feltene og klikker på Neste.

11. Klikk på Fullfør oppsett.

For å få mer informasjon om oppsett av TikTok Shop, kan du se Brukerveiledningen TikTok for Shopify i TikTok Shop Academy.