Simple

Simple on yksinkertainen ja minimalistinen teema, joka sopii erinomaisesti tuotteiden esittelyyn. Sen ominaisuuksiin kuuluvat varsinkin mobiililaitteille suunniteltu responsiivinen asettelu, sivupalkkinavigointi, kuva-animaatiot ja tuotekuvien lähennys ja loitonnus.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Simple-teemaa

Simple-teema on ihanteellinen valinta, jos haluat seuraavat:

• Sivupalkkinavigointi
  • Suuret valikot
  • Yli viisi tuotetta

Teemaeditori

Voit muokata teemaa teemaeditorilla. Teemaeditorin muokkaustyökalurivi on jaettu osioihin ja teeman asetuksiin.

Teemaeditorin muokkaustyökalurivi, joka näyttää osiot ja teemojen asetukset

Osioiden kautta voit muokata kaupan eri sivujen sisältöä ja asettelua. Teemojen asetusten avulla voit muokata kaupan fontteja ja värejä ja tehdä muutoksia sosiaalisen median linkkeihin ja kassalla maksuun.

Osiot ovat muokattavia sisällön lohkoja, jotka määrittävät verkkokaupassasi olevien sivujen ulkoasun.

• Koti-osioissa on ominaisuuksia, kuten diaesitys ja rekisteröinti uutiskirjeen vastaanottoa varten, joita voit lisätä, järjestää uudelleen tai poistaa. Kotisivullasi voi olla enintään 25 osiota.

• Jokaisella sivutyypillä on omat osionsa. Esimerkiksi tuotesivu-osiossa määritetään kunkin verkkokaupan tuotesivun asettelu.

• Sivun osiot ovat aina tietyissä paikoissa verkkokaupassa. Voit muokata niitä, mutta et voi järjestää niitä uudelleen tai poistaa niitä.

• Jokainen teema sisältää kiinteät osiot, kuten otsikko ja alatunniste, jotka näkyvät verkkokaupan jokaisella sivulla.

Voit oppia Simple-teeman ainutlaatuisesta osioista ja siitä, miten voit mukauttaa niitä yrityksesi tarpeisiin.

Simple sisältää seuraavat staattiset osat:

• Ylätunniste
  • Sivupalkkivalikko
  • Alatunniste
  • Tuotesivut
  • Kokoelman sivut
  • Kokoelmaluettelosivu
  • Artikkelisivut

Dynaamiset osat

Voit muokata kotisivusi ulkoasua lisäämällä, järjestämällä uudelleen ja poistamalla dynaamisia osia. Jokaisessa teemassa on ainutlaatuinen valikoima valittavissa olevia dynaamisia osia.

Simple sisältää seuraavat muuttuvat osat:

• Blogiviestit
  • Kokoelmaluettelo
  • Esittelyssä oleva kokoelma
  • Esittelybanneri
  • Kuva tekstillä
  • Diaesitys
  • Esittelyssä oleva tuote
  • Uutiskirje
  • Kartta
  • Rich text
  • Video
  • Mukautettu HTML

Ylätunniste

Voit lisätä kaupan ylätunnisteeseen yrityksen logon. Simple-teemassa voit käyttää yksilöllistä logokuvaa. Paras tiedostomuoto on .png-tiedosto läpinäkyvällä taustalla. Logokuvien koon olisi hyvä olla 450 x 200 pikseliä. Voit muuttaa logokuvan kokoa muuttamalla leveyttä.

Voit ladata yksilöllisen logon seuraavasti:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Klikkaa Ylätunniste.

4. klikkaa Logokuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Kirjoita logon leveys Yksilöllisen logon leveys (pikseleinä) -kenttään.

2. Lisää Iskulause-kohtaan teksti, joka näkyy ylätunnisteen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse Tallenna.

Sivupalkkivalikko

Simple-teemaan kuuluu sivupalkki, joka sisältää navigointivalikon:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Klikkaa Sivupalkki.

4. Valitse sivupalkkivalikkona käytettävä valikko Valikko-luettelosta.

5. Valitse Tallenna.

Alatunniste

Simple-teema sisältää alatunnisteen, jossa voit näyttää navigointivalikon, tekstiosan ja uutiskirjeen tilauksen. Oletusarvoisesti Simple sisältää yhden kotisivu-osan:

• Linkit sisältävät linkkejä navigointivalikosta.

Linkit

Simple-teemassa voit näyttää linkkejä kotisivun alatunnisteessa.

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Valitse Alatunniste.

4. Valitse Linkit.

5. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän alatunnisteen linkkien yläpuolella.

6. Valitse alatunnisteen linkkien valikko Valikko-luettelosta.

7. Valitse Tallenna.

Uutiskirje

Simple-teemassa voit näyttää kotisivulla uutiskirjeen tilauslomakkeen. Tämä osa ei sisällä valinnaisia asetuksia - jos haluat näyttää uutiskirjelomakkeen, jätä osa sellaiseksi kuin se on. Jos et halua näyttää uutiskirjelomaketta, voit poistaa osan kotisivulta.

Kun joku rekisteröityy uutiskirjeen tilaajaksi, hänet lisätään kaupan asiakkaaksi. Uutiskirje-osassa on linkki hallinnan Asiakkaat-sivulle. Saat ajantasaisen asiakasluettelon näkyviin napauttamalla tätä linkkiä.

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Valitse Alatunniste.

4. Valitse Lisää sisältö ja valitse sitten Uutiskirjeen tilaus.

5. Valitse Tallenna.

Teksti

Teksti-osassa voit lisätä mitä tahansa tekstisisältöä, jonka haluat näyttää alatunnisteessa, tai upottaa minkä tahansa Shopify-hallinnassa luodun sivun. Voit esimerkiksi esitellä tulevia tapahtumia upottamalla blogisivusi tai näyttämällä sivun, jolla on jokin seuraavista:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Valitse Alatunniste.

4. Klikkaa Lisää sisältö ja sitten Teksti.

5. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyviin rich text -osan yläpuolelle.

6. Jos haluat lisätä tekstiä, kirjoita teksti Teksti-kenttään. Muotoile valittu teksti napauttamalla lihavointi- tai kursivointikuvakkeita.

7. Valitse Tallenna.

Tuotesivut

Tuotesivut-osassa voit lisätä tai poistaa seuraavia elementtejä:

• Määrän valitsin
  • Tuotemerkki tai myyjä
  • Some-jakamiskuvakkeet
  • Tuotekuvauksessa olevat välilehdet
  • Kuvan lähennys ja loitonnus
  • Dynaaminen kassapainike
  • Tuotesuositukset

Voit myös määrittää tuotekuvauksen sijainnin.

Voit muokata tuotesivujen asetuksia seuraavasti:

1. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Tuotesivut.

2. Klikkaa Osat.

3. Klikkaa Tuotesivut.

4. Voit näyttää määrän valitsimen valitsemalla Näytä määrän valitsin.

5. Voit näyttää tuotemerkin tai myyjän valitsemalla Näytä tuotteen myyjä. Jotta tuotemerkki tai myyjä voidaan näyttää, sinun on lisättävä tuotteelle myyjä.

6. Voit näyttää some-jakamiskuvakkeita valitsemalla Ota tuotteiden jakaminen käyttöön.

7. Voit määrittää tuotekuvauksen sijainnin valitsemalla Sijainti-pudotusvalikosta joko Oikealle kuvista tai Kuvien alla.

8. Voit käyttää tuotekuvauksessa välilehtiä seuraavasti:

1. Valitse Näytä välilehti tuotekuvauksen vieressä. Tämä näyttää tuotekuvauksen yhdellä välilehdellä, ja lisäsisältö, kuten kokotaulukko tai palautuskäytäntö, näytetään toisella välilehdellä.
    2. klikkaa Välilehden sisältö -kohdassa Valitse sivu ja valitse sivu, jonka sisältöä haluat näyttää toisella välilehdellä.
  9. Voit valita esittelykuvan lähennyksen ja loitonnuksen tyypin valitsemalla Lähennyksen ja loitonnuksen tyyppi -pudotusvalikosta asetukseksi Lightbox, Lähennä tai Ei lähennystä ja loitonnusta.

10. Voit näyttää dynaamisen kassapainikkeen valitsemalla Näytä dynaaminen kassapainike.

11. Valitse Tallenna.

Lisää tai poista tuotesuosituksia

Voit näyttää suositeltuja tuotteita tuotesivuilla , jotta asiakkaat voivat helpommin tutustua muihin tuotteisiin, jotka saattavat kiinnostaa heitä.

1. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Tuotesivut.

2. Klikkaa Tuotesuosituksia.

3. Näytä dynaamiset suositukset -valintaruudun avulla voit näyttää tai piilottaa tuotesuosituksia tuotesivuilta.

4. Valinnainen: Jos haluat muuttaa suositeltujen tuotteiden yläpuolella näkyvää otsikkoa, syötä uusi nimi Otsikko-kenttään.

5. Valinnainen: Jos haluat näyttää tuotteen myyjän tuotesuosituksissa, valitse Näytä tuotteen myyjä.

6. Valitse Tallenna.

Kokoelman sivut

Voit määrittää kokoelman sivut niin, että asiakkaat voivat suodattaa ja lajitella kokoelman tuotteita.

Voit määrittää kokoelmasivujen ulkoasun seuraavasti:

1. Siirry kokoelmasivulle teemaeditorissa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Valitse Kokoelmasivut.

4. Valitse Näytä tuotteen myyjä, jos haluat näyttää tuotteen myyjän.

5. Jos haluat näyttää lajitteluvalikon, valitse Ota kokoelman lajittelu käyttöön.

6. Valitse Ota suodatus tuotetunnisteella käyttöön, jos haluat, että asiakkaat voivat suodattaa kokoelmaa tuotetunnisteella.

7. Valitse Tallenna.

Esittelyssä oleva kokoelma

Simple-teemassa voit esitellä jonkin kokoelman tuotteita kotisivulla. Voit valita otsikon ja näytettävien rivien määrän kotisivulla esiteltävää kokoelmaa varten.

1. klikkaa Simple-kohdassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän kokoelman yläpuolelle.

4. Valitse kokoelma Kokoelma-luettelosta. Valitusta kokoelmasta näytetään enintään 50 tuotetta.

5. Valitse näytettävien rivien määrä Rivien määrä -luettelosta.

6. Valitse Tallenna.

Esittelybanneri

Simple-teemassa voit lisätä kotisivulle mainosbannerikuvan. Voit myös lisätä otsikon ja kuvan linkin:

Voit lisätä kotisivulle mainosbanneri-osan seuraavasti:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. klikkaa Lisää osa.

4. Klikkaa Mainosbanneri ja sitten Lisää.

5. Kirjoita osan uusi otsikko Otsikko-kenttään.

6. klikkaa Kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Valitse Kuvan linkki -kentässä kaupan sivu, johon haluat linkittää kuvan.

2. Valitse Tallenna.

Kuva tekstillä

Simple-teemassa voit lisätä kuvan, jonka teksti näkyy kuvan oikealla tai vasemmalla puolella. Voit myös lisätä painikkeen, joka ohjaa vierailijat kaupan tietylle sivulle:

Yleensä Kuva tekstillä -osaa käytetään mainostamaan tiettyä tuotetta tai kokoelmaa tai ohjaamaan verkkosivuston liikennettä blogisivulle.

Voit lisätä tekstillisen kuvan kotisivulle seuraavasti:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. klikkaa Lisää osa.

4. Klikkaa Kuva tekstillä ja sitten Lisää.

5. klikkaa Kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Valitse Asettelu-luettelosta kuvan asettelu tekstin oikealle tai vasemmalle puolelle.

2. Syötä tämän osan uusi otsikko Otsikko-kenttään.

3. Syötä Teksti-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän otsikon alla.

4. Kirjoita Tekstipainike-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän painikkeessa.

5. Valitse Painikelinkki-kentästä kauppasi sivu, johon haluat painikkeen linkin osoittavan.

6. Valitse Tallenna.

Diaesitys

Voit luoda kotisivulle diaesityksen, joka sisältää enintään kuusi vaihtuvaa kuvaa.

Yksinkertainen-teeman diaesitysosio

Diaesityksen kuvien suositeltu koko on 1280 x 460 pikseliä.

Diaesitys-osa sisältää seuraavat asetukset:

• Dian korkeus - Määritä diaesityksen korkeus. Valitse Mukauta ensimmäiseen kuvadian korkeuteen, jos haluat, että diaesityksen korkeus sovitetaan ensimmäisen kuvan korkeuteen.
  • Vaihda dia automaattisesti - Määritä diaesitykselle automaattinen toisto.
  • Dian vaihtoväli - Valitse, kuinka usein diat vaihtuvat.
  • Vaihtoefekti - Valitse, haluatko kuvien vaihtuvan liukumalla vai häivytyksellä.
  • Tekstin koko - Määritä diaesityksen tekstin koko.
  • Kuva - Lisää diaesitykseen kuvadia.
  • Kuvan sijainti - Valitse kuvan tärkein alue, johon diaesityksessä keskitytään.
  • Peittokuvan läpikuultavuus - Määritä peittokuvan peittävyys. Peittokuva saa kuvat näyttämään tummemmilta ja voi helpottaa diaesityksen tekstin lukemista.
  • Tekstin väri - Määritä diaesityksen tekstin väri.
  • Tekstin tasaus - Tasaa teksti suhteessa dioihin.
  • Otsikko - Lisää diaan otsikko.
  • Painikkeen teksti - Lisää diaan painike, jossa on tekstiä.
  • Painikelinkki - Linkitä painike verkkokaupan toiseen osaan.

Lisää etusivullesi diaesitys:

1. Klikkaa kohdan Simple vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Diaesitys.

3. Mukauta diaesitystä asetusten avulla.

4. Valitse Tallenna.

Uutiskirje

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilaustoiminnon. Toiminnon avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita sähköpostilla toteutettavia markkinointikampanjoita varten. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Verkkosivun uutiskirje-osa. Näkyvissä on asiakkaille tarkoitettu kenttä, johon he voivat syöttää sähköpostiosoitteensa, sekä painike, jossa lukee

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Simple vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Valitse Lisää osa > Uutiskirje.

4. Kirjoita Otsikko-kenttään uutiskirjeen tilauksen otsikko. Oletusotsikko on "Tilaa uutiskirje".

5. Kirjoita uutiskirjeen tilauksen alaotsikko Alateksti-kenttään. Oletusteksti on "Kampanjat, tuoteuutuudet ja alennusmyynnit. Suoraan postilaatikkoosi.".

6. Valitse Tallenna.

Rich text

Voit syöttää Rich text -osassa mahdollisen kirjoitetun sisällön, jonka haluat näyttää kotisivulla, tai upottaa minkä tahansa Shopify-hallinnassa luodun sivun. Voit esimerkiksi esitellä tulevia tapahtumia upottamalla blogisivusi tai näyttämällä sivun, jolla on jokin seuraavista:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. klikkaa Lisää osa.

4. Klikkaa Rich text ja sitten Lisää.

5. Jos haluat lisätä tekstiä, klikkaa Rich text ja syötä teksti Teksti-kenttään. Muotoile valittu teksti napauttamalla lihavointi- tai kursivointikuvakkeita.

6. Jos haluat esitellä kaupan sivua, valitse Lisää sisältö ja valitse sitten Sivu. Valitse pudotusvalikosta sivu, jonka haluat esitellä kotisivuna.

7. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyviin rich text -osan yläpuolelle.

8. Valitse Tallenna.

Video

Voit lisätä kotisivulle YouTube- tai Vimeo-videon. Videot voivat houkutella asiakkaita ja herättää kiinnostusta yritykseesi.

Voit lisätä kotisivulle videon seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Simple vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Valitse Lisää osa > Video.

4. Syötä videon otsikko Otsikko-kenttään.

5. Syötä videon jakamislinkki Videon linkki -kenttään.

YouTuben jakamislinkki näyttää tältä: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Lisätietoja YouTube-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä YouTube-ohjeartikkelissa.

Vimeo-jakamislinkki näyttää tältä: https://vimeo.com/281332510. Lisätietoja Vimeo-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä Vimeo-ohjekeskuksen artikkelissa.

6. Valitse Tallenna.

Mukautettu HTML

Mukautettu HTML -osiossa voit luoda HTML-koodin mukautetun sisällön liittämiseksi kotisivullesi. HTML-koodilla voit esimerkiksi muotoilla tekstilohkoja, luoda taulukoita tai upottaa sisältöä kolmannen osapuolen verkkosivustosta.

Lisää mukautettu HTML-koodi kotisivullesi seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Simple vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osiot.

3. Klikkaa Lisää osio.

4. Valitse Laajennettu ulkoasu -kohdassa Mukautettu HTML > Lisää.

5. klikkaa Mukautettu HTML ja kirjoita HTML-koodi, jonka haluat lisätä kotisivullesi.

6. Klikkaa Tallenna.

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Simple sisältää seuraavat teeman asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Ostoskori
  • Navigointi
  • Sosiaalinen media
  • Favicon
  • Maksu kassalla

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa Simple-kohdan vieressä Mukauta.

2. klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön:

Teemaeditorin värivalitsin

- Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. - Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

1. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Simple-teemassa voit muuttaa kaupassa näytetyn tekstin fonttia ja kirjasinkokoa.

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa Simple-kohdan vieressä Mukauta.

2. klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta:

Fontinvalitsimen

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta:

Fontinvalitsimessa valittavana olevat fontin korostukset

8. Klikkaa Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Simple vieressä Mukauta.

2. klikkaa Teeman asetukset.

3. Valitse Sosiaalinen media.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, valitse Some-jakamiskuva -kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Sosiaalisen median tilit -kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

6. Jos haluat lisätä blogille Rich Site Summary -syötteen eli RSS-syötteen, klikkaa Sosiaalisen median tilit -kohdassa Valitse blogi.

Linkit sosiaalisen median tileihin ja blogin RSS-syötteeseen näkyvät verkkokaupan sivupalkissa.

7. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakamisasetukset-kohdassa haluamasi tai kaikki valintaruudut.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookiin - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Valitse Tallenna.

Jakamisasetukset

Voit myös antaa asiakkaille mahdollisuuden jakaa verkkokaupan sisältöä omilla sosiaalisen median tileillään. Valitse Jakamisasetukset-osassa valintaruutu kaikkien niiden sosiaalisen median palvelujen kohdalla, joissa haluat sallia jakamisen:

• Valitse Jaa Facebookissa, jos haluat ottaa Facebook-jakamispainikkeen käyttöön tuotteita tai blogijulkaisuja varten.

• Valitse Twiittaa Twitterissä, jos haluat ottaa Twitter-jakamispainikkeen käyttöön tuotteita tai blogijulkaisuja varten.

• Valitse Pinnaa Pinterestissä, jos haluat ottaa Pinterest-jakamispainikkeen käyttöön tuotteita tai blogijulkaisuja varten.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Näin voit ladata favicon-kuvakkeen:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Favicon.

4. klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Valitse Tallenna.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun on luotava valikot Navigointi-sivulla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten se onnistuu.

Kuviin liittyviä vihjeitä

Parhaat tuotekuvatyypit Simple-teemassa

Korkeamman resoluution valokuvat näyttävät Simple-teemassa viimeistellyiltä ja ja ammattimaisemmilta, joten kuvien olisi hyvä olla kooltaan vähintään 1024 x 1024 pikseliä. Kuvien koko voi olla jopa 2048 x 2048. Tarvittaessa kuvat skaalataan automaattisesti pienemmiksi, joten laatu kannattaa aina pitää mahdollisimman hyvänä.

Tuotekuvien optimaalinen leveys-korkeussuhde on neliö.

Ihannetapauksessa valokuvien reunoilla on tasainen taustaväri. Tasainen väri tarkoittaa yhtenäistä väriä, jossa ei ole varjostusta tai korostusta. Kaikkien valokuvien reunoilla olisi hyvä olla sama tasainen väri.

Määritä kuva blogijulkaisuille

Blogin kohdesivun esittelykuvana käytetään blogiartikkelin ensimmäistä kuvaa. Lisätietoja siitä, miten voit lisätä blogiartikkeliin kuvan, saat napauttamalla tästä.

Muuta luottokorttikuvakkeita sivujen alaosassa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä luottokortteja ja poistaa haluamasi tai kaikki luottokortit.

Näytä videoiden pikkukuvat blogijulkaisuissa

Jos blogiartikkelissa on video, voit lisätä artikkelin otteeseen videon pikkukuvan, joka näkyy blogin kohdesivulla.