Velg en butikk du vil bruke med B2B

I motsetning til Plus-engroskanalen er B2B på Shopify innebygget i Shopify-administrator, som betyr at du ikke trenger en separat butikkfront for engrosvirksomheten.

Det første steget i migreringen fra Plus-engroskanalen til B2B på Shopify er å avgjøre hvorvidt du vil konfigurere B2B i samme butikk som du har integrert med Plus-engroskanalen, eller om du vil konfigurere B2B i en ny, separat butikk.

Én vurdering som kan hjelpe deg er å avgjøre hvorvidt du ønsker en blandet butikk, som godtar både business-to-business (B2B)- og direct-to-consumer (DTC)-bestillinger, eller en dedikert butikk som bare brukes av B2B-kunder. Finn ut mer om forskjellene mellom blandede og dedikerte butikker.

Hvis du bestemmer deg for å konfigurere B2B på Shopify i en ny, separat butikk, må du flytte data fra Plus-engroskanalen, som kunder, bestillinger, temaer og prislister, til denne butikken før du kan begynne å konfigurere B2B.

Flytte kunder, bestillinger og temadata fra en eksisterende butikk til en ny, separat butikk

For å flytte kunder, bestillinger og temadata fra den gjeldende butikken til en ny, separat butikk, kan du vurdere følgende alternativer:

Flytte prislister fra en eksisterende butikk til en ny, separat butikk

For å flytte prislister fra den gjeldende engrosbutikken til en separat butikk, kan du vurdere følgende alternativ:

Steg

1. Kopier eksisterende prislister til B2B-kataloger fra engroskanalen. Ikke velg alternativet for å tilordne kataloger til bedrifter.
  2. Eksporter katalogene du vil legge til i den nye B2B-butikken fra Shopify-administrator.
  3. Gå til Shopify-administrator for den butikken du vil konfigurere B2B for, og importer katalogene du vil legge til.
  4. Valgfritt: Tilordne flere kataloger til bedrifter samtidig ved å bruke Administrer lokalisasjoner på en hvilken som helst katalog, eller ved å bruke massehandlingen på Bedrifter.