Utelukke henvisningsdomener fra Google Analytics-sporing

Rapporten Henvisningstrafikk i Google Analytics viser deg hvilke nettsteder som genererer trafikk til butikken. Hvis for eksempel en blogg skriver om bedriften din og leserne klikker på en kobling for å se nettbutikken, blir bloggen oppført som en trafikkilde til butikken.

Du legger kanskje merke til kilder som du ikke ønsker inkludert i rapporten om henvisningstrafikk. For eksempel, hvis en kunde går i kassen og deretter returnerer til nettbutikken for å fortsette å handle, kan kassen være oppført som en kilde.

Hvis du legger merke til domener i rapporten om henvisningstrafikk som du ikke vil inkludere, må du følge Googles instruksjoner for å legge til disse domenene i listen over henvisningsutelukkelser.

For å få mest mulig ut av henvisningsdataene bør du vurdere å legge til følgende domener i henvisningslisten din:

• Det primære domenet til nettbutikken din (for eksempel sofiahousewares.com)
  • Domenet til kassen (checkout.shopify.com)
  • Shop Pay-domenet (shop.app)
  • Eventuelle eksterne betalingsleverandører du bruker (for eksempel paypal.com)