Konfigurere automatisk lås for iPad

Du kan angi at iPad-en skal låses etter en periode med inaktivitet, eller når et salg avsluttes. Du eller en annen medarbeider må angi en firesifret PIN-kode for å låse opp skjermen.

1. Fra hjemskjermen i Shopify POS-appen, trykker du .

2. Trykk på Innstillinger.

3. Under Sikkerhettrykker du på Skjermlås.

4. Trykk på et tidsalternativ. Hvis Shopify POS-appen er inaktiv i den valgte tidsperioden, låses skjermen.

5. Hvis du vil at skjermen skal låses etter at hver bestilling er fullført, aktiverer du Automatisk låsing etter salg.

6. Trykk på Tilbake for å gå tilbake til skjermbildet Innstillinger.