Få tilgang til Shopify Plus Academy fra Shopify Plus-kontoen din

Shopify Plus Academy er et nettbasert opplæringsprogram som tilbyr eksklusivt innhold til forhandlere med Shopify Plus-abonnementet. Programmet inkluderer selvstyrte nettbaserte kurs som hjelper deg å lære mer om Shopify Plus, beste praksis for e-handel og tekniske integrasjoner.

Du kan åpne Shopify Plus Academy ved å gå direkte til Shopify Plus Academy-nettstedet, eller fra Shopify Plus-kontoen.

Steg

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.
  2. Klikk på Plus Academy. Påloggingssiden for Shopify Plus Academy åpnes i en ny nettleserfane.
  3. Klikk på Logg på.
  4. Oppgi e-postadressen som er knyttet til Shopify-kontoen din og klikk på Fortsett.
  5. Angi passordet ditt og klikk Logg på.