Få tilgang til Shopify Plus Academy fra administrator for organisasjonen

Shopify Plus Academy er et nettbasert opplæringsprogram som tilbys eksklusivt til brukere Shopify Plus-abonnementet. Du kan få tilgang til Shopify Plus Academy fra administrator for organisasjonen.

Shopify Plus Academy-programmet inkluderer selvstyrte nettkurs som hjelper deg å finne ut mer om Shopify Plus, beste praksis for e-handel og tekniske integrasjoner. Du kan få tilgang Shopify Plus Academy fra administrator for organisasjonen.

Steg

1. Klikk på brukernavnet og kontobildet ditt fra Shopify-administrator for organisasjonen.

2. Klikk på Plus Academy fra rullegardinmenyen.

Påloggingssiden for Shopify Plus Academy åpnes i en ny nettleserfane.

3. For å logge inn angir du URL-adressen for Shopify Plus-butikken din, og klikker deretter på Logg inn.