Få tilgang til Shopify Plus Academy fra administrator for organisasjonen

Shopify Plus Academy er et nettbasert opplæringsprogram som tilbys eksklusivt til brukere med Shopify Plus-abonnementet. Programmet inneholder selvstyrte nettbaserte kurs som hjelper deg med å lære mer om Shopify Plus, beste praksis for netthandel og tekniske integrasjoner. Du har tilgang til Shopify Plus Academy fra administrator for organisasjonen.

Steg

1. Klikk på brukernavnet og kontobildet ditt fra Shopify-administrator for organisasjonen.

2. Klikk på Plus Academy fra rullegardinmenyen.

Påloggingssiden for Shopify Plus Academy åpnes i en ny nettleserfane.

3. For å logge inn angir du URL-adressen for Shopify Plus-butikken din, og klikker deretter på Logg inn.