Velge et bilde for sosiale medier

Når du deler en kobling til nettbutikken din på sosiale medier, for eksempel Facebook eller Pinterest, kan du vise et miniatyrbilde i innlegget ditt:

Eksempel på Facebook-innlegg med et vedlagt bilde

Vise utvalgte bilder

For alle gratis temaer fra Shopify vises det utvalgte bildet for siden når du legger ut en kobling fra nettbutikken din til sosiale medier. Hvis du for eksempel legger ut en kobling til en produktside, vises det utvalgte bildet av produktet.

Det finnes en rekke sidekoblinger som ikke har utvalgte bilder, for eksempel hjemmesiden din eller en «Om oss»-side. I disse tilfellene vises et enkelt bilde for deling på sosiale medier.

Angi bildet for deling på sosiale medier

Du kan velge bildet du vil bruke for deling på sosiale medier.

Trinn:

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. I Bilde for deling på sosiale medier-området velger du bildet du vil vise på sosiale medier.

5. Klikk på Lagre.

Oppdatere bildene dine

Shopifys gratis temaer bruker Open Graph-tagger for å gi plattformer for sosiale medier informasjon om nettstedet ditt. Open Graph brukes av Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester.

Open Graph-informasjon, som administreres av Facebook, lagres i en rekke dager før den ser etter oppdateringer. Hvis du endrer bildet ditt for sosiale medier, må du bruke Facebook Sharing Debugger for å oppdatere informasjonen som er lagret i sidekoblingene dine.