Voorkeuren voor uw online winkel instellen

U kunt de titel en metabeschrijving van uw online winkel bewerken, traceercodes toevoegen of een wachtwoordpagina of betalingsbeveiliging inschakelen op de pagina Voorkeuren.

De titel en metabeschrijving bewerken

U kunt de paginatitel en metabeschrijving voor de startpagina van uw online winkel instellen. Deze worden weergegeven in zoekmachineresultaten. Gebruik beschrijvende tekst en trefwoorden om de ranking in zoekmachineresultaten voor uw online winkel te verbeteren. Meer informatie over optimalisatie voor zoekmachines (SEO).

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Voer een titel en metabeschrijving voor uw winkel in, volgens aanbevolen SEO-procedures.

3. Klik op Opslaan.

Traceercodes toevoegen

U kunt bezoekersaantallen voor uw winkel volgen met Google Analytics en u kunt Facebook Pixel gebruiken om advertentiecampagnes voor nieuwe klanten te maken. Op de pagina Voorkeuren kunt u uw Google Analytics- en Facebook Pixel-accountgegevens toevoegen, zodat uw online winkel de relevante gegevens bijhoudt.

Meer informatie over het instellen van Google Analytics.

Meer informatie over het instellen van Facebook Pixel.

De wachtwoordpagina in- of uitschakelen

U kunt de toegang van klanten tot uw online winkel beperken door de wachtwoordpagina in te schakelen. De wachtwoordpagina is een openingspagina die wachtwoordbeveiliging toevoegt aan uw online winkel. U kunt een wachtwoord maken en dit aan alleen geven aan klanten die uw winkel mogen bezoeken.

Lees meer over het inschakelen, uitschakelen en aanpassen van de wachtwoordpagina in Wachtwoordbeveiliging voor uw online winkel.

reCaptcha instellen voor beveiliging bij het afrekenen