Angi innstillinger for nettbutikken

Du kan redigere tittelen og metabeskrivelsen av nettbutikken, legge til sporingskoder eller aktivere en passordside eller kassebeskyttelse på Innstillinger-siden.

Rediger tittelen og metabeskrivelsen

Du kan angi sidetittel og metabeskrivelse for nettbutikkens hjemmeside. Disse vil vises i resultatene fra søkemotorer. Bruk beskrivende tekst og nøkkelord til å forbedre nettbutikkens rangering på søkemotorer. Finn ut mer om optimalisering av søkemotorer.

Steg:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. I seksjonen Tittel og metabeskrivelse angir du en tittel og metabeskrivelse for butikken.

3. Klikk på Lagre.

Legg til sporingsinformasjon for Google Analytics

Google Analytics lar deg spore besøkende, økter og annen kundeatferd i butikken. Bruk Google analytics-seksjonen på Innstillinger-siden for å konfigurere Google Analytics slik at nettbutikken din registrerer de relevante opplysningene.

Aktiver eller deaktiver passordsiden

Du kan begrense kundetilgang til nettbutikken ved å aktivere passordsiden i Passordbeskyttelse-seksjonen Passordsiden er en målside som legger til passordbeskyttelse på nettbutikken. Du kan gi passordet du oppretter til kunder som du vil at skal få tilgang til butikken.

Finn ut mer om aktivering, deaktivering og tilpasning av passordsiden.

Beskytt butikken din med Google reCAPTCHA

Google reCAPTCHA bidrar til å analysere adferden til de besøkende i nettbutikken din for å blokkere søppelpost fra roboter. Google reCAPTCHA reduserer også friksjonen for ekte brukere ved å fjerne captcha-utfordringer, og er aktivert som standard i alle Shopify-butikker.

Google reCAPTCHA kan vises på følgende steder i nettbutikken:

• i kassen
  • i kontakt- og kommentarskjemaer
  • på sider for pålogging, opprettelse av konto og tilbakestilling av passord

Bruk av Google reCAPTCHA kan kreve at enkelte kunder fullfører en Google reCAPTCHA-oppgave. Finn ut mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Google reCAPTCHA for nettbutikken din.

For å finne ut mer om å redigere Google reCAPTCHA i temaer kan du besøke Shopify.dev.

Aktiver eller deaktiver reCAPTCHA i nettbutikken

Google reCAPTCHA er aktivert som standard i alle Shopify-butikker.

Google reCAPTCHA-logoen vises på stedet den er aktivert for:

reCAPTCHA-logo

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.
  2. I seksjonen Søppelpostbeskyttelse kan du merke av for å aktivere eller fjerne avmerkingen for å deaktivere Google reCAPTCHA for den lokalisasjonen: - Aktiver Google reCAPTCHA i kassen,
    • Aktiver Google reCAPTCHA på skjemaer for kontakt og kommentarer,
    • Aktiver Google reCAPTCHA på sidene for pålogging, kontoopprettelse og tilbakestilling av passord.

Google reCAPTCHA i kassen

GooglereCAPTCHA på skjemaer for kontakt og kommentarer

Bruk Google reCAPTCHA på kontaktskjemaer og bloggkommentarer for å minske innkommende søppelpost fra roboter. Google reCAPTCHA er aktivert som standard i alle Shopify-butikker.

Når Google reCAPTCHA er aktivert vil kunder som skriver inn flere kommentarer eller skrive inn kommentarer fra en e-postadresse som Google vurderer er mistenkelig, bli bedt om å angi en CAPTCHA for å sikre at de er legitime brukere.

Aktiver Google reCAPTCHA på sidene for pålogging, kontoopprettelse og tilbakestilling av passord

Bruk Google reCAPTCHA på sidene for pålogging, kontoopprettelse og tilbakestilling av passord for å minimere uønsket trafikk til butikken. Google reCAPTCHA er aktivert som standard i alle Shopify-butikker.

Når Google reCAPTCHA er aktivert vil kunder som gjør flere forsøk på å logge inn, opprette kontoer eller tilbakestille passordene sine bli bedt om å angi en CAPTCHA for å sikre at de er legitime brukere.