Omien verkkokauppa-asetusten valinta

Asetukset-sivulla voit muokata verkkokaupan otsikkoa ja metakuvausta, lisätä seurantakoodeja tai ottaa salasanasivun tai kassalla maksun suojauksen käyttöön Asetukset-sivulla.

Otsikon ja metakuvauksen muokkaaminen

Voit määrittää verkkokaupan kotisivun otsikon ja metakuvauksen. Ne näkyvät hakukoneiden tuloksissa. Voit parantaa verkkokaupan sijoitusta hakukoneiden tuloksissa käyttämällä kuvailevaa tekstiä ja avainsanoja. Lisätietoja hakukoneoptimoinnista.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Kirjoita Otsikko ja metakuvaus -osioon kaupan otsikko ja metakuvaus.

3. Napauta Tallenna.

Lisää Google Analyticsin seurantatiedot

Google Analyticsin avulla voit seurata vierailijoita, istuntoja ja muuta asiakkaiden käyttäytymistä kaupassasi. Määritä Google Analytics käyttämällä Asetukset-sivun Google Analytics -osiota, jotta verkkokauppasi voi seurata relevantteja tietoja.

Salasanasivun ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Voit rajoittaa asiakkaan pääsyä verkkokauppaasi ottamalla käyttöön salasanasivun Salasanasuojaus-osiossa. Salasanasivu on kohdesivu, joka lisää verkkokauppaan salasanasuojauksen. Voit antaa luomasi salasanan asiakkaille, joiden haluat käyvän kaupassasi.

Lue lisää salasanasivun käyttöön ottamisesta, käytöstä poistamisesta ja mukauttamisesta.

Kauppasi suojaaminen Google reCAPTCHA -suojauksella

Googlen reCAPTCHA auttaa analysoimaan verkkokauppasi vierailijoiden käyttäytymistä, jotta voit estää bottien lähettämän roskapostin. Googlen reCAPTCHA parantaa myös todellisten käyttäjien kokemusta vähentämällä captcha-tehtäviä, ja se on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Shopify-kaupoissa.

Google reCAPTCHA voi näkyä seuraavissa verkkokaupan sijainneissa:

• kassalla
  • yhteydenotto- ja kommenttilomakkeissa
  • sisäänkirjautumisen, tilin luomisen ja salasanan palautuksen sivuilla

Googlen reCAPTCHAn käyttäminen saattaa edellyttää, että osa asiakkaista suorittaa Googlen reCAPTCHA-tehtävän. Lue lisää siitä, miten voit ottaa Googlen reCAPTCHAn käyttöön ja poistaa sen käytöstä verkkokaupassasi.

Lue lisää Googlen reCAPTCHAn muokkaamisesta teemoissa vierailemalla osoitteessa Shopify.dev.

ReCAPTCHAn käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen verkkokaupassa

Googlen reCAPTCHA on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Shopify-kaupoissa.

Googlen reCAPTCHA-logo näkyy sijainnissa, jossa se on otettu käyttöön:

reCAPTCHA-logo

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Verkkokaupan > asetukset.
  2. Roskapostisuojaus-osiossa voit ottaa Googlen reCAPTCHAn käyttöön sijainnissa valitsemalla sijainnin ja poistaa Googlen reCAPTCHAn käytöstä poistamalla sijainnin valinnan: - Ota Googlen reCaptcha käyttöön kassalla,
    • Ota Googlen reCAPTCHA käyttöön yhteydenotto- ja kommenttilomakkeissa,
    • Ota Googlen reCAPTCHA käyttöön sisäänkirjautumisen, tilin luomisen ja salasanan palautuksen sivuilla.

Googlen reCAPTCHA kassalla

Googlen reCAPTCHA yhteydenotto- ja kommenttilomakkeissa

Käyttämällä Googlen reCAPTCHA-suojausta yhteydenottolomakkeissa ja blogikommenteissa voit minimoida bottien lähettämän roskapostin. Googlen reCAPTCHA on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Shopify-kaupoissa.

Kun Googlen reCAPTCHA on käytössä, asiakkaita, jotka lisäävät useita kommentteja tai syöttävät kommentteja sähköpostiosoitteista, joita Google pitää epäilyttävinä, pyydetään syöttämään CAPTCHA, jotta voidaan varmistaa, että kyseessä on oikea käyttäjä.

Googlen reCAPTCHA sisäänkirjautumisen, tilin luomisen ja salasanan palautuksen sivuilla

Käyttämällä Googlen reCAPTCHA -suojausta sisäänkirjautumissivuilla, tilinluontisivuilla ja salasanan palautuslomakkeissa voit vähentää ei-toivottua liikennettä kaupassasi. Googlen reCAPTCHA on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Shopify-kaupoissa.

Kun Googlen reCAPTCHA-suojaus on käytössä, asiakkaita, jotka yrittävät kirjautua sisään monta kertaa, luoda tilejä tai palauttaa salasanansa, pyydetään syöttämään CAPTCHA, jotta voidaan varmistaa, että kyseessä on oikea käyttäjä.