Dirigera kunder till deras regionspecifika URL

När du har ställt in unika URL:er för dina marknader med olika språk och valutor, måste du dirigera kunder till deras lokala shoppingupplevelser. Du kan använda följande metoder för att hjälpa dina kunder att hitta den version av din butik som matchar deras språk- och platsinställningar:

• Automatisk omdirigering för domän – När du aktiverar den här inställningen i din Shopify-administratör omdirigeras besökare i din webbutik automatiskt till den URL som matchar deras språk och geografiska plats.
  • Geolocation-appen – Den här kostnadsfria appen gör språk- och landsrekommendationer åt dina kunder baserat på var kunden befinner sig och webbläsar- eller enhetsspråk. Den kan också visa en lands- och språkväljare i webbutikens sidfot, som gör det möjligt för dina kunder att välja sitt språk och sitt land eller sin region.