Hårdvarukit för Shopify POS

Om du använder Shopify POS kan du köpa ett hårdvarupaket för att få igång din butik. Ett hårdvarupaket samlar ihop kompatibla komponenter till ett rabatterat pris.

Shopify Retail Kit

Obs! Shopify Retail Kit är för närvarande endast tillgänglig för handlare baserade i USA.

Du kan använda Shopify Retail Kit i alla Shopify-planer.

Paketet innehåller Shopify-hårdvara som är utformad för kredittransaktioner i din butik:

Du kan även köpa de enskilda komponenterna från Shopify Hardware Store i USA.

Installation och konfiguration

Installationsanvisningar levereras med paketet.

Vi tillhandahåller även installationsanvisningar för de enskilda maskinvarukomponenterna.

Anpassat paket

Du kan använda Anpassat paket om du har Shopify-planen eller högre.

Paketet innehåller allt du behöver för att acceptera kontant betalning, kreditkort och skriva ut kvitton:

Du kan även köpa de enskilda komponenterna från de ursprungliga leverantörerna eller återförsäljarna.

Installation och konfiguration

Installationsanvisningar levereras med paketet. Du kan också Ladda ner en PDF-kopia.

Vi tillhandahåller även installationsanvisningar för de enskilda maskinvarukomponenterna.

Shopifys hårdvaruuthyrningspaket

Om du befinner dig i USA kan du hyra en Shopify POS-hårdvara för event, mässor eller korta tidsperioder när du vill sälja personligen.

Allt-i-ett-paket

En allt-i-ett-paket är allt du behöver för en fullständig detaljhandelskonfiguration. Den innehåller följande maskinvara:

• mPOP kombinerad kvittoskrivare och kassalåda med streckkodsläsare
  • iPad Air med LTE och stativ
  • Chip- och magnetkortsläsare
  • Kvittopapper

För att kunna använda allt-i-ett-paket måste du ha aktiverat Shopify Payments på ditt konto och vara med i Shopify-planen eller högre. Du kan hyra allt-i-ett-paket från Shopify Hardware Rentals.

Kontanttung paket

Det kontanttunga paketet innehåller en stor, säker kassalåda och är idealiskt för butiker som förväntar sig en stor mängd kontantbetalningar. Den innehåller följande maskinvara:

• Kassalåda på 13"
  • Bluetooth-kvittoskrivare
  • iPad Air med en LTE-nätverksanslutning och stativ
  • Chip- och magnetkortsläsare
  • Kvittopapper

För att använda ett kontanttung paket måste du ha aktiverat Shopify Payments på ditt konto samt ha Shopify-planen eller högre. Du kan hyra ett kontanttung paket från Shopifys hårdvaruuthyrningsbutik.

Kontantlöst paket

Det kontantlösa paketet är bäst för butiker som endast accepterar kreditkortsbetalningar. Den innehåller följande maskinvara:

• iPad Air med LTE och stativ
  • Chip- och magnetkortsläsare

För att kunna använda det kontantlösa paketet måste du ha Shopify Payments aktiverat på ditt konto. Du kan hyra det kontantlösa paketet från Shopifys hårdvaruuthyrningsbutik.