Få åtkomst till Shopify Plus Academy från din organisations administratör

Shopify Plus Academy är ett onlineutbildningsprogram som endast erbjuds till användare på Shopify Plus-planen. Programmet innehåller själv-orienterade onlinekurser som hjälper dig att lära dig mer om Shopify Plus, bästa praxis för e-handel och tekniska integrationer. Du kan komma Shopify Plus Academy från din organisations administratör.

Steg

1. Från din Shopify-organisations administratör klickar du på ditt användarnamn och din kontobild.

2. Klicka på Plus Academy i rullgardinslistan.

Inloggningssidan för Shopify Plus Academy öppnas i en annan webbläsarflik.

3. För att logga in anger du URL för din Shopify Plus-butik och klickar sedan på Logga in.