TLS (Transport Layer Security)

TLS (Transport Layer Security) er en krypteringsprotokol, der bruges til at sikre kommunikation over internettet. Når du ser et ikon med en lås i adresselinjen i browseren ved siden af en webadresse, der starter med https://, bruger denne forbindelse TLS. TLS gælder for alle forbindelser til Shopify, herunder dine egne forbindelser og dine kunders forbindelser. Den seneste version af TLS-protokol er TLS 1.2.

Den 20. juni 2018 fjerner Shopify understøttelsen af TLS versioner 1.0 og 1.1 for bedre at kunne beskytte dataene for besøgende på Shopifys website, din butiksfacade eller din administratorside. Du vil opleve forbindelsesfejl, når du besøger Shopify-sites efter den 20. juni 2018, hvis din browser ikke understøtter TLS 1.2.

Hvis din browser ikke understøtter TLS 1.2. skal du opgradere til en understøttet browserversion.

Kunder, der forsøger at få adgang til din Shopify-butiksfacade fra en browser, der ikke understøtter TLS 1.2, vil også se en forbindelsesfejl. De vil ikke kunne indlæse din side efter den 20. juni 2018.

Hvis du udvikler apps og vil have, at din app fortsat virker med Shopify efter den 20. juni 2018, skal du sørge for, at dine applikationer er knyttet til Shopifys API via TLS 1.2. Hvis din app kun understøtter TLS 1.0 eller 1.1., skal du opgradere den til at understøtte TLS 1.2.

Se, om den understøtter TLS 1.2

De to seneste versioner af Shopifys understøttede browsere inkluderer understøttelse af TLS 1.2. Når du besøger Shopify eller en Shopify-butik via en af disse browser-versioner, sker forbindelsen via TLS 1.2.

Tidligere versioner af browsere samt browsere, der ikke officielt understøttes af Shopify, kan også understøtte TLS 1.2. Besøg SSL Labs SSL Test for at se den højeste version af TLS, der understøttes af din browser. Den anvendte SSL-version vises under Protokol-version.

Du bør også sikre dig, at operativsystemet på din computer eller mobiltelefon er helt opdateret, især hvis du bruger en ældre version af Windows.