Luottokorttien vaulting

Luottokorttien säilyttäminen tallentaa turvallisesti luottokorttitiedot, jotta veloitukset voidaan tehdä syöttämättä korttitietoja uudelleen. Luottokorttien säilyttäminen on saatavilla vain kauppiaille, jotka käyttävät Shopify Payments -palvelua.

B2B-asiakkaat voivat kassalla klikata valintaruutua tallentaakseen luottokorttitietonsa tai he voivat kirjautua tililleen lisätäkseen tallennetun kortin. Kun luottokorttitiedot on tallennettu, B2B-asiakkaat voivat käyttää tallennettua korttia tulevissa kassamaksuissa.

Tallennetut kortit liitetään yrityksen sijaintiin, ja ne ovat käytettävissä tulevissa tilauksissa vain samassa sijainnissa. Kaikki tähän sijaintiin liitetyt asiakkaat voivat käyttää ja hallita tallennettuja kortteja. Jos sijainnissa on useita tallennettuja kortteja, tähän sijaintiin liitetty asiakas voi valita, mitä korttia käytetään tilauksessa kassalla. B2B-asiakkaat voivat kirjautua tililleen hallitakseen tallennettuja luottokorttejaan.

Luottokorttien säilyttäminen on käytettävissä seuraavissa kassavaiheen työnkuluissa:

• kassavaiheet, jotka luovat automaattisesti tilauksia, joissa on maksuehdot tai ei ole maksuehtoja.
  • kassavaiheet, jotka luovat tarkasteltavaksi tilausluonnoksia, joissa on maksuehdot tai ei ole maksuehtoja.
  • kassavaiheet, jotka luodaan asiakkaille lähetetyistä laskuista, joissa on maksuehdot tai ei ole maksuehtoja.

Kun siirryt yrityksen sijaintiin Shopify Adminissa, voit tarkastella kaikkia tallennettuja kortteja ja tehdä seuraavat toimenpiteet:

• lataa manuaalisesti tallennettu kortti tilaukselle, jossa on odottava maksu
  • muuttaa, mitä korttia veloitetaan tilauksesta, jonka maksu odottaa
  • poistaa sijainnille tallennetun kortin

Yrityksen sijainnin tallennettujen korttien käyttäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa ensin yritystä ja sen jälkeen sijaintia, jonka tallennettuja kortteja haluat tarkastella.
  3. Klikkaa Maksutavat-osiossa Hallinnoi.

Veloita tallennettua korttia tilauksesta, jossa on odottava maksu

Tilausten kohdalla, joissa B2B-asiakkaalla on tallennettu luottokortti ja joilla on Netto tai Erääntyy jakelun yhteydessä maksuehdoissa, voit veloittaa tallennetun kortin manuaalisesti.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa yritystä ja klikkaa sitten sijaintia, joka on liitetty tilaukseen, jonka maksun haluat veloittaa.
  3. Klikkaa tilausta, jonka haluat veloittaa.
  4. Klikkaa maksu-osiossa Veloita maksu ja klikkaa sitten korttia, jonka haluat veloittaa.
  5. Klikkaa Veloitus, jos haluat veloittaa näytetyn summan valitulta kortilta.

Odotustilassa olevan maksun veloittamiseen käytettävän kortin vaihtaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa ensin yritystä ja sen jälkeen sijaintia, johon liittyvän tilauksen kortin haluat vaihtaa.
  3. Klikkaa tilausta, jonka kortin haluat vaihtaa.
  4. Klikkaa maksu-osiossa Veloita maksu ja klikkaa sitten korttia, jonka haluat veloittaa.
  5. Klikkaa Veloitus, jos haluat veloittaa näytetyn summan valitulta kortilta.

Tallennetun kortin poistaminen sijainnista

Kun olet poistanut tallennetun kortin, et voi veloittaa sitä tilauksista, eivätkä asiakkaat voi valita sitä kassalla. Voit silti veloittaa korttia kaikista tilauksista, jotka on tehty käyttäen tätä korttia ja joiden tilana on Odottaa maksua.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa yritystä ja klikkaa sitten sijaintia, jonka haluat poistaa tallennetusta kortista.
  3. Klikkaa Maksutavat-osiossa Hallinnoi.
  4. Klikkaa poistettavan kortin kohdalla ...ja klikkaa sitten Poista maksutapa.
  5. Vahvista, että haluat poistaa kortin klikkaamalla Poista maksutapa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa yritystä ja klikkaa sitten sijaintia, joka liittyy siihen tallennettuun korttiin, jonka päivityspyynnön haluat lähettää.
  3. Klikkaa Maksutavat-osiossa Hallinnoi.
  4. Klikkaa sen kortin kohdalla, jota koskevan ilmoituksen haluat lähettää, ....
  5. Klikkaa Lähetä linkki maksutavan päivittämistä varten.
  6. Klikkaa Lähetä sähköposti.